Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό ΠΣΚ να έχετε. Άναψαν οι προβολείς χθες στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και ο Φάνης Σπανός και η Έλενα Βάκα δεν έκρυψαν την χαρά τους, αφού αυτό βοηθάει την νεολαία μας, βοηθάει τον στίβο, βοηθάει το ποδόσφαιρο και ....
πλέον αυτό το Στάδιο μπορεί να δεχθεί σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και αγώνες στίβου. Πιστεύουμε πως όλοι χάρηκαν με την εξέλιξη αυτή, εκτός από τα παπαγαλάκια Παγώνη τα οποία από χθες βγάζουν χολή!!!!

- Κάποιοι τελικά δεν έχουν τον Θεό τους και κάποιοι δήθεν αρμόδιοι μάλλον έχουν άγνοια ή δεν έχουν ενημέρωση για το θέμα του φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Ο ένας λέει πως το έργο ήταν έτοιμο εδώ και ένα χρόνο και δεν το παρέδιδε ο εργολάβος. Βρε αθεόφοβε, αν ήταν αλήθεια αυτό τότε γιατί ο εργολάβος έσκαψε πριν λίγες μέρες έξω από το γήπεδο και προχώρησε μέχρι μέσ σ΄ αυτό; Αλήθεια ξέρεις μήπως πόσα χρόνια είχε να δει φως το γήπεδο; Σε πειράζει που ήταν εκεί ο Περιφερειάρχης και η Δήμαρχος, αλλά θα το ξεπεράσεις κι αυτό αφού θα έρθουν τα επόμενα.

- Αλήθεια όταν έχεις μια αρμοδιότητα για το Δημοτικό Στάδιο είναι δυνατόν να μην ξέρεις πως την Κυριακή πως την Πέμπτη θα ανάψουν οι προβολείς και να λες πως θ΄ ανάψουν τέλος Αυγούστου;

- Το ξαναγράφουμε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας. Την Κυριακή από την Γενική Συνέλευση θα πρέπει να προκύψει διοικητικό συμβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να διαλυθεί η ομάδα, επειδή ένας λέει διάφορα και κάποιοι άλλοι, απλά κακάριζαν ένα χρόνο τώρα, αλλά αυγά δεν είδαμε. Ο πρόεδρος κ. Νιφόρος, ο πρώην πρόεδρος κ. Κοντσιλίδης, ο κ. Γιώργος Αγραφιώτης ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και κάποιοι άλλοι που πάντα βάζουν πλάτη, ας μην λυγίσουν τώρα. 

- Όταν είσαι "τεράστιος μαλάκας" θέλεις να βλέπεις τους άλλους ως μυρμήγκια και να τους πατάς!!  Το κάνεις κι επειδή κανείς δεν αντιδρά, γιατί ξέρουν πως ζεις στην κοσμάρα σου, νομίζεις και πως νίκησες!!! Λοιπόν άσε τις μαλακίες και κοίτα να ανεβάζεις ότι σου στέλνουν στην σελίδα σου ή να διαβάζεις "ληγμένα" δελτία τύπου σε ραδιοφωνικές εκπομπές, για να μην εκτεθείς περισσότερο και είσαι και νέος άνθρωπος. Μην προσπαθείς να κάνεις θόρυβο, γιατί θόρυβο κάνουν και οι τενεκέδες όταν είναι άδειοι.