Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Ας μην ανησυχεί κανείς για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Ν. Λαμψάκου. Με ανησυχίες και γκρίνια δεν θα βρεθεί άκρη. Συσπείρωση όλων κοντά στον πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσιτίνη και χαμηλούς τόνους από όλους. Μόνο έτσι θα δοθεί λύση και θα απομονωθούν όσοι ....
θελήσουν να τεντώσουν το σχοινί.

- Οι καλοθελητές πήραν το μήνυμα και καλά είναι στο εξής να προσέχουν για να μην εκτεθούν περισσότερο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει με ποιον θα είναι, αλλά δεν μπορεί να λένε άλλα στον Παπακωνσταντίνου, άλλα στον Ρέτσα και άλλα στον Πίσχινα ή στον Παπαδάκη. Εμείς έχουμε καθαρή θέση και αυτή θα στηρίξουμε μέχρι το τέλος. Τους θέλουμε μαζί και μάλιστα δυνατούς σαν μια γροθιά και χωρίς να έχουν δίπλα τους τα παρατράγουδα, τους ουδέτερους και τους δήθεν. Ήμασταν και θα είμαστε δίπλα τους κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις.

- Απόλυτη ησυχία στο στρατόπεδο του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και φαίνεται πως τα νέα θ΄ αρχίσουν να έρχονται μαζεμένα. Η ηρεμία έχει να κάνει και με την παρουσία του προέδρου κυρίου Κατσινόπουλου και ο τρόπος επικοινωνίας και οργάνωσης έχει χρώμα Σαλεμή, ο οποίος είναι γνωστός για τις κινήσεις του ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Κάποια στιγμή θ΄ αποφασίσουν να βγάλουν προς τα έξω, κάποια πράγματα.