Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

.....σουτάκια

- Σε καλά χέρια είναι ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού, αφού ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Νερούτσος μπορεί να μην ξέρει το ποδόσφαιρο, αλλά είναι αγαπητός στο Βασιλικό και έχει φίλους οι οποίοι θα τον στηρίξουν, ώστε να πετύχει στο έργο του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Όσο γι΄ αυτόν τον τύπο ο οποίος θέλει να βρει στέγη και ....
προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΛΗΛΑ, να ξέρει πως δεν θα πετύχει τίποτα. Να στήσει το μαγαζάκι του στο χωριό του και να μείνει μακρυά από το Βασιλικό. Στο κάτω κάτω, ας πάει εκεί που πήγε και η κυρία που τον είχε φέρει.

- Μπορεί να μην μπορούμε να γίνουμε πειθαρχημένα και υπάκουα στρατιωτάκια, αλλά σεβόμαστε και έχουμε σε εκτίμηση πάντα τους ανθρώπους που έστω για μια στιγμή βρέθηκαν δίπλα μας. Εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ θα καταλάβουν κάποια στιγμή πως δεν είναι φίλοι μας αυτοί που σου λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, αλλά αυτοί που σου δείχνουν τα λάθη σου. Εμείς απορούμε πάντως για την στήριξη στα παραμάγαζα που στήνουν κάποιοι προπονητές και την πληρώνουν οι δημότες. Αλήθεια ποια πρωτόκολλα τηρήθηκαν στα γήπεδα που τους παραχωρήθηκαν; Θα συνεχίσουμε να καλούμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ να δώσει στην δημοσιότητα όλες τις παραχωρήσεις αθλητικών χώρων. Αν αυτό δεν γίνει, τότε με λύπη, θα πάμε παραπάνω.