Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταία μέρα του Αυγούστου η σημερινή και από αύριο Σεπτέμβριος και φυσικά Φθινόπωρο. Ας έρθει κι αυτό να δούμε τι θα καταλάβει, Εμείς κρατάμε πάντα την Άνοιξη στις καρδιές μας και έτσι θ΄ αντιμετωπίσουμε τα πάντα με την βοήθεια του Θεού. Ευχόμαστε ο επόμενος Αύγουστος να είναι σε.... όλα καλύτερος από αυτόν που φεύγει.

- Τετάρτη σήμερα έχουμε την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Περιμένουμε την εκλογή νέας διοίκησης και φυσικά να μπει η ομάδα σε μια τροχιά, με στόχο να μπορέσει να είναι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και γιατί όχι να κερδίσει και την παραμονή στην κατηγορία.

- Κακά μαντάτα έρχονται από τα Ψαχνά για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά όχι από επίσημα χείλη. Οικονομικά χτύπησαν κόκκινο και τα σενάρια είναι πολλά. Ότι όμως κι αν συμβαίνει η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί και θα έχουν όλοι τεράστια ευθύνη αν διασύρουν τον ΗΡΑΚΛΗ.

- Γράψαμε κάτι για τον κ. Στέλιο Καρβελά ο οποίος λένε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία. Δεν θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές και Εσωκομματικές, οπότε έχει μια εμπειρία και κάποια δεδομένα.

- Εμείς ούτε τον στηρίξαμε, ούτε τον προβάλαμε, ούτε τον ψηφίσαμε στις εσωκομματικές εκλογές, αν και γνωρίσαμε τον πατέρα του το 1991, όταν ήταν πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στην Εύβοια και είχαμε καλές σχέσεις. Γιατί όμως; Γιατί ο Στέλιος Καρβελάς ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Γκλέτσου, κόντρα στον Φάνη Σπανό που ήταν επιλογή της ΝΔ.

- Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επιλέξει για το ψηφοδέλτιο, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Θα πρέπει όμως να κάνει μια δήλωση και να εξηγήσει στους Νεοδημοκράτες, γιατί δεν ήταν πιστός στην κομματική επιλογή και τον είχαμε αντίπαλο. Όταν ζητάς την ψήφο μας, έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε εξηγήσεις.