Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα. Ο Αύγουστος πάντως έφυγε με ότι χειρότερο μπορούσε να μας έχει την τελευταία μέρα. ΣΟΚ με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος αποκλείστηκε όπως αποκλείστηκε από το κύπελλο, αφού όπως λέει κι ο λαός, "το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται". Τώρα το ποιος είναι το έξυπνο πουλί στον ΑΟΝΑ, ας το ψάξουν οι ειδικοί και ο πρόεδρός τους, ο οποίος ...το πολύ να μας πει πως μαθαίνουν από τα λάθη τους!!!!

- Κανένα ΣΟΚ αφού όλα ήταν αναμενόμενα στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα είχαμε πει προς κάθε κατεύθυνση, αλλά τα γράψαμε για να μην λένε πως δεν τους τα είπαμε. Κυρίες και κύριοι η αλήθειες πονάνε, αλλά πρέπει να τις λέμε ακόμη κι αν ξέρουμε πως θα στενοχωρηθούν φίλοι μας.

- Δεν βρέθηκαν τελικά 9 άτομα για να μπούνε στο ΔΣ και έτσι εκλογές δεν μπορούσαν να γίνουν. Τώρα όλοι ξέρουν πως δύσκολα η Επιτροπή Σωτηρίας, θα μπορέσει να δώσει λύση αν συνεχίσει να πιστεύει σε υποσχέσεις κάποιων, αφού κανείς μα κανείς δεν θα κάνει κάτι, αν δεν έχει συνομιλητή επίσημη διοίκηση.

- Κυρίες και κύριοι, τώρα μπορούμε να μιλήσουμε ρεαλιστικά και όχι βασιζόμενοι σε ΘΑ και σε φαντασιώσεις. Πριν την συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση όχι για να γίνει, αλλά για να δώσει αποτέλεσμα. Συζήτηση με τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιους οι οποίοι πραγματικά είναι έτοιμοι να συνδράμουν οικονομικά, με λίγα ή περισσότερα.

- Οι Γενικές Συνελεύσεις όπως γίνονται στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δυστυχώς οδηγούν σε αδιέξοδα, γιατί ο ένας κατηγορεί τον άλλον ή προσπαθεί ο ένας να περάσει το δικό του, αλλά τα λεφτά να τα βάλουν άλλοι. 

- Η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα δεν αφήνει ούτε μέρα να πάει χαμένη και θέλει να κάνει τα περισσότερα από αυτά που είχε υποσχεθεί και θα τα καταφέρει, αρκεί να μπορέσει να κρατήσει στην υπηρεσία του Δημότη κάποιους εργαζόμενους, οι οποίοι πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους, γιατί εκθέτουν την Δημοτική Αρχή.