Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει μπήκαμε στο μία και σήμερα για να φύγει ο Αύγουστος και να έρθει ο Σεπτέμβριος, ο οποίος δεν είναι μήνας για χαλάρωση, αλλά γενικώς για τρέξιμο, αφού ανοίγουν τα σχολεία με ότι σημαίνει αυτό, αλλά επιστρέφουν στις δουλειές τους και ....οι τελευταίοι αδειούχοι. Καλή δύναμη να ευχηθούμε και κουράγιο.

- Αύριο Τετάρτη έχουμε και την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για εκλογή της νέας διοίκησης, κάτι που έχουν αναλάβει με πρωτοβουλία του Αντώνη Αυλωνίτη παλαίμαχοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Την ίδια στιγμή ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟΝ Αρτάκης, ο οποίος θ΄ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΡΗ Βούλας.

- Φούσκα μας λέει κάποιος ήταν η υπόθεση με τα χρήματα που δόθηκαν για να πληρωθούν πετρέλαια τα οποία λογικά έπρεπε να τα πληρώσει ο ΦΟΔΣΑ. Καλέ μας άνθρωπε, ξέρουμε πως το θέμα είναι στην δικαιοσύνη και δεν ξέρουμε από που βγαίνει η απαλλαγή υπευθύνων. Επειδή ο κάποιος γράφει ότι γράφει ως σωματείο, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε αν ήταν φούσκα και η υπόθεση με τις κάμερες οι οποίες δήθεν παρακολουθούσαν εργαζόμενους!!!! Τελικά συνεχίζουν να λειτουργούν νόμιμα ή όχι;

- Φυσικά για την μεταφορά σκουπιδιών στα Τρίκαλα, γράψαμε πως καμία επιβάρυνση δεν θα υπάρξει στα δημοτικά τέλη και αυτό είναι δέσμευση και της Βάκα και του Ψαθά. Για να γράφουμε την αλήθεια, ο ΦΟΔΣΑ θα χάσει χρήματα και κανένας άλλος. Αλήθεια ή ψέμματα;

- Χαμός με τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων, οι οποίοι πλέον είναι στις επάλξεις και πάνε από εκδήλωση σε εκδήλωση και από συνάντηση σε συνάντηση. Χαμός θα γίνει με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι πιστεύουν πως το κόμμα θα βγάλει μια έδρα και όλοι αυτή την έδρα κυνηγούν. Εδώ δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά κάποιοι που ξέρουν καλύτερα τον χώρο, λένε πως τον πρώτο λόγο τον έχει γυναίκα υποψήφια!!!!!!

- Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε όταν έρθει η ώρα, όλα τα ονόματα των υποψηφίωνκαι να το συζητήσουμε, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ποιους θα έχει δίπλα του ο κάθε υποψήφιος.

- Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ στο γήπεδο Ασπροπύργου και όχι σε γήπεδο της Εύβοιας. Έτσι επιβεβαιώθηκε το δικό μας ρεπορτάζ.  Λογικό ήταν να επιβεβαιωθεί, αφού γνωρίζαμε για τις επαφές που είχαν προηγηθεί, για να βρεθεί γήπεδο στην Αθήνα.