Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Εμείς κυρίες και κύριοι γράφουμε την άποψή μας όπως ο κάθε πολίτης, χωρίς να ζητήσουμε την άδεια κανενός. Ενοχλεί αυτό, αλλά δεν μπορεί ν΄ αλλάξει Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, ούτε επιδιώκουμε καλές σχέσεις με όλους, ούτε υπηρετούμε τα ΘΕΛΩ κανενός. Θα πρέπει να καταλάβουν όλες και όλοι που είναι στα κοινά, πως θα έχουν την κριτική και τον σχολιασμό και δεν θα τον αποφύγουν με κανέναν τρόπο, αφού πλέον η επικοινωνία με το ίντερνετ είναι πολύ γρήγορη. Είναι αλήθεια πως μπορεί ο καθένας να έχει τους κολλητούς του και να τους ...κατευθύνει, αλλά δεν μπορεί να τους έχει όλους. Οι περισσότεροι θα ανήκουν αλλού, θα είναι αντίπαλοί του ή θα είναι ανεξέλεγκτοι. όλους λοιπόν δεν μπορούν να τους κατευθύνουν εκεί που θέλουν.

- Κανείς δεν πιέζει κανέναν, ώστε να είναι υποψήφιος σε δήμους, περιφέρεια ή για το κοινοβούλιο. Μόνοι τους το αποφασίζουν όλες και όλοι, επειδή έχουν το μικρόβιο για να μην γράψουμε το ψώνιο. Ας αφήσουν λοιπόν κι εμάς να έχουμε το μικρόβιο ή το ψώνιο, ώστε ν΄ ασκούμε κριτική και να σχολιάζουμε, όπως κάνουν όλοι οι πολίτες.

- Όποιος προτιμά ή επιλέγει να μας συκοφαντεί, θα παίρνει την απάντηση χωρίς καμία καθυστέρηση. Για παράδειγμα η κυρία που όσες φορές έβαλε υποψηφιότητα σε Δημοτικές, Περιφερειακές ή Εθνικές Εκλογές απέτυχε, δεν μπορεί να βάζει όρους και να δηλώνει άξια για υποψήφια.

- Αγαπητοί μας κυρία εμείς δεν έχουμε καμία ανάγκη τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια πονάει και αυτό μας ικανοποιεί. Εμείς θα γράφουμε αλήθειες κι αν σας πονάνε πείτε σε κάποιον φίλο σας γιατρό να σας φροντίσει. Το ξαναγράφουμε. Αν οι υποψηφιότητες είναι 3 στον δήμο σας θα είσθε στην 3η θέση. Αυτό είναι στάνταρ κι αν παιχθεί στο στοίχημα η απόδοσή του θα ήταν στο ο,οοο1!!!!! Καλησπέρα.