Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

....σφηνάκια

 - Μπορεί να σας "τρώει ο πισινός σας" κύριοι, αλλά ψάξτε αλλού ανθρώπους "να σας τον ξύσουν". Εμείς τέτοια γούστα δεν είχαμε ποτέ και δεν θ΄ αποκτήσουμε τώρα.  Θα πέσει πολύ γέλιο στην πιάτσα, όταν θα έρθει η ώρα που θα βρεθείτε στον κόσμο της πραγματικότητας και θα πάρετε το μήνυμα. Τότε φυσικά θα είναι πολύ αργά, γιατί θα καταλάβετε πως κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο να μην.. μπορείς να κρύψεις άλλο την αλήθεια. Λίγη υπομονή και σε 5-6 περίπου μήνες θα τα πούμε.

- Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά με τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ κ. Γιώργο Πίσχινα, μπορεί να υπάρχει ο κ. Ρέτσας ανάμεσά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τον ίδιο και την οικογένειά του. Το έχουμε αποδείξει αυτό και ότι κι αν πιστεύουν κάποιοι δεν μας ενδιαφέρει.

- Φυσικά ο κ. Πίσχινας θα κάνει τις επιλογές του και μπορεί να μην μας λέει ούτε καλημέρα, αλλά εμείς δεν θα στραφούμε εναντίον του ποτέ και για τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της οικογένειάς του. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τον κύριο Ρέτσα και την συμπεριφορά του, απέναντι στον "φίλο του" Γιάννη Παπακωνσταντίνου και δεν θέλουμε να του θυμίσουμε τι έλεγε ο ίδιος όταν ο Παπακωνσταντίνου τον είχε πάντα δίπλα του και μάλιστα από το χεράκι. Τι έλεγε σ΄ εμάς ο ίδιος και για τον Παπακωνσταντίνου και για όλους.

- Για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει και όπως το θέλει, εμείς έχουμε την δική μας άποψη για τον κ. Γιώργο Πίσχινα και την οικογένειά του και δεν θα την αλλάξουμε. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πολύ καλά με την ΕΠΣΕ αν επιλέγαμε την σιωπή. Όχι κυρίες και κύριοι. Επιμένουμε να κρατάμε αυτή την στάση και όποιος θέλει να πει κάτι ας το πει δημόσια και τότε θα μάθουν πολλοί- πολλά.