Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

....σφηνάκια

 - Στην ζωή ποτέ μη λες ποτέ και πολύ περισσότερο στην πολιτική. Ο καθένας βάζει πάνω απ΄ όλα τον εαυτό του, τα συμφέροντά του και φυσικά δεν θα το πει ποτέ, αφού πάντα θα λέει πως φροντίζει για το καλό μας. Τα πράγματα είναι απλά. Ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει και πως μπορείς την μία μέρα να είσαι ΝΔ, την άλλη ΑΝΕΛ, την επόμενη ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος κι εσύ να μην ξέρεις τι είσαι και να προσπαθείς να μας πείσεις, πως είσαι ...ανεξάρτητος, πως είσαι παιδί του λαού και πως ότι κάνεις το κάνεις για τον λαό.

- Ας μη γελιόμαστε. Όταν κάποια ή κάποιος εκλεγεί για μία τετραετία βουλευτής, θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό ίσως και περισσότερα από 500.000 ευρώ κι αν σταθεί τυχερός και πάρει μια ακόμη τετραετία, τότε θα έχει να ζήσει και τα εγγόνια του.

- Οι παρατρεχάμενοι του κάθε βουλευτή, έχουν πολλά οφέλη, αφού αντί να υπηρετούν στο πόστο τους, υπηρετούν στο γραφείο του βουλευτή και την βγάζουν μια χαρά. Αλήθεια, όταν αυτοί οι παρατρεχάμενοι ζητούν την ψήφο σας για τον βουλευτή που υπηρετούν, γιατί δεν τους ρωτάτε, αν θα μπορούσε το δικό σας άνεργο παιδί να πάρει την θέση τους; Τι έχουν όλες και όλοι αυτοί παραπάνω και τους βόλεψε ο βουλευτής;

- Σ΄ αυτές τις Εθνικές εκλογές που θα έρθουν, αλλά και στις Δημοτικές και στις Περιφερειακές, θα τεθούν πολλά ερωτήματα προς όλες και όλους. Θα γράψουμε ονόματα και όποιος αντέξει. Κλείστε την πόρτα στον κάθε παρατρεχάμενο και αξιολογήστε μόνοι σας τον κάθε υποψήφιο. Μην πουλάτε την ψήφο σας και τον σταυρό προτίμησης για κανέναν και καμία. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, όπως κοιτάζουν κι αυτοί τον δικό τους.

- Γιατί σας χτυπούν την πόρτα μόνο προεκλογικά; Γιατί οι περισσότερες και περισσότεροι δεν σας θυμήθηκαν ούτε στιγμή τα τέσσερα χρόνια;;;;