Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. καλή εβδομάδα  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταίες μέρες του Αυγούστου και ευχόμαστε να κλείσουν πολλές από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, με κυριότερη αυτή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πολλά τα τηλεφωνήματα για να μάθετε το όνομα του προέδρου ο οποίος ερωτεύθηκε και την έκανε με την καλή του, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά το θέμα για μας έχει κλείσει, αφού όπως ξέρετε τα προσωπικά και οικογενειακά του καθενός δεν μας αφορούν. Πάμε παρακάτω λοιπόν και να είσθε έτοιμοι, γιατί ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ δύσκολος για προπονητές, αφού ...κάποιοι ξέρουν πως παρέλαση δεν θα κάνουν την 28η Οκτωβρίου, αφού θα έχουν φύγει από τον πάγκο της ομάδας του.

- Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Πάνος καλά κάνει και μιλάει για πρόστιμα σε αυτούς οι οποίοι ανεξέλεγκτα βγάζουν στους δρόμους μπάζα, βαριά αντικείμενα και ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς, αλλά είναι σίγουρο πως κανένα πρόστιμο δεν θα επιβληθεί. Και κάτι ακόμη κύριε Πάνο. Μήπως κάποιοι εκ των έσω, δεν έχουν και πολύ όρεξη για δουλειά; Μήπως θέλουν να υπάρχουν προβλήματα με την καθαριότητα, για να έχουν οι φίλοι τους να λένε και να γράφουν;;;;

- Στον αγαπητό φίλο ο οποίος παλεύει και με το ποδόσφαιρο και με την αυτοδιοίκηση κάπου εκεί στον Δήμο Αγίας Άννας, Λίμνης και Μαντουδίου, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας και να ξέρει πως εμείς τον καταλαβαίνουμε απόλυτα, αφού έχει πολλά στο κεφάλι του και μας ξέχασε.

- Τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές από την Αθήνα και όχι μόνο θα πρέπει να έρθουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ώστε να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα καλό ρόστερ και να προχωρήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Αν βρεθεί κατάλληλο διοικητικό συμβούλιο τότε όλα μπορεί να γίνουν και η ομάδα από το πουθενά, μπορεί να βρεθεί σε καλύτερη θέση και με δυνατότητες να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ψαθάς αφήνει ανοιχτές τις πόρτες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του, προσώπων τα οποία συμμετείχαν σε άλλα ψηφοδέλτια στις τελευταίες εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει εκπλήξεις με δυνατούς  υποψηφίους και στην Δίρφυ, αφού με αντίπαλο τον κ. Μπουροδήμο πρέπει να προσέχεις.....

- Χαμός στον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού όπου οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ έχουν την δική τους φαγωμάρα. Στο τέλος θα δούμε αν ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο δήμαρχος κύριος Κοτζιάς.