Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Τελικά μάθαμε ποιος προπονητής ομάδας Α΄ Κατηγορίας, θα πρέπει να ετοιμάσει σύντομα την βαλίτσα του, αφού οι διοικούντες θα του δείξουν την πόρτα εξόδου. Δεν θα γράψουμε το όνομά του, αλλά είναι σε ομάδα από Χαλκίδα προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω!!!! Ψυχραιμία φίλε, γιατί.... συμβαίνουν κι αυτά.

- Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών κρατηθεί ζωντανός και φτάσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για μας θα είναι θαύμα, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Είναι κρίμα, αλλά όταν με το καλημέρα σε πλακώνουν τα οικονομικά προβλήματα και το πας από Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρασκευή σε Δευτέρα, τι περιμένεις;

- Μας ενοχλεί και κάτι. Σε μια διοίκηση ευθύνη έχουν όλοι και όχι μόνο ο πρόεδρος. Οι όλοι λοιπόν ας βγάλουν χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό να τα δώσουν εκεί που τα οφείλουν ως ομάδα και όταν έρθουν τα χρήματα του προέδρου ή των χορηγών ή δεν ξέρουμε από που αλλού, ας τα βάλουν στον λογαριασμό τους.

- Κύριε Γιώργο, δεν βγάζουμε κακία για κανέναν, αλλά γράφουμε αλήθειες. Η ΕΠΣΕ έχει τις ευθύνες της και θα της τα χώναμε, αν έδινε εντολή στον κ. Κασομούλη να σφυρίξει τον αγώνα ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Γάτα πάντως ο Κασομούλης και οι συνάδελφοί του οι οποίοι δεν άφησαν περιθώριο για δεύτερες σκέψεις.