Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

«η σπουδαιότερη όλων των εποχών»

Οι διάσημοι «αποχαιρετούν» την Σερίνα Ουίλιαμς

«Μια πρωταθλήτρια», «η σπουδαιότερη όλων των εποχών», «ένας θρύλος». Με αυτές και ανάλογες εκφράσεις, η Μισέλ Ομπάμα, ο Τάιγκερ Γουντς, η Οπρα Γουίνφρεϊ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και πολλοί άλλοι διάσημοι, απέτισαν φόρο τιμής στην Σερίνα Ουίλιαμς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση της από την ενεργό δράση.

    Η Αφροαμερικανίδα τηλεοπτική σταρ, Οπρα Γουίνφρεϊ, έγραψε χαρακτηριστικά: «25 χρόνια. Πρωταθλήτρια. Ηρωίδα. Θρύλος για πάντα»!, ενώ η....

πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ανέφερε σε ανάρτηση της: «Συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου, Σερίνα Ουίλιαμς! Πόσο τυχεροί ήμασταν που παρακολουθήσαμε ένα νεαρό κορίτσι από το Κόμπτον να εξελίσσεται σε μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών. Είμαι υπερήφανη για εσένα, φίλη μου  και ανυπομονώ να δω τις ζωές που θα συνεχίσεις να μεταμορφώνεις με τα ταλέντα σου».

    «Είσαι η καλύτερη εντός και εκτός των γηπέδων. Σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις όλους να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Σ 'αγαπώ, μικρή αδελφή!», σχολίασε ο Τάϊγκερ Γουντς, ένας από τους καλύτερους παίκτες γκολφ στην Ιστορία, ενώ ο σούπερ σταρ του μπάσκετ, ΛεΜπρόν, επεσήμανε: «Ηταν τιμή μου να ακολουθήσω το ταξίδι σου. Θέλω απλώς να σε ευχαριστήσω που αποτέλεσες αυτήν την έμπνευση για τόσους πολλούς ανθρώπους».

Παράλληλα, η Μπίλι Τζιν Κινγκ, πρώην κορυφαία πρωταθλήτρια του τένις και αγωνίστρια για την ισότητα των φύλων, σχολίασε: «Η απίστευτη καριέρα της έχει γράψει Ιστορία στο τένις. Ωστόσο, η μεγαλύτερη συνεισφορά της μπορεί να μην έχει έλθει ακόμη. Ευχαριστώ, Σερίνα Ουίλιαμς. Το ταξίδι σου συνεχίζεται»...