Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του μπάσκετ η οποία κέρδισε στον πρώτο της αγώνα την Κροατία η οποία είναι ισχυρότατη ομάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στις δύο τελευταίες φάσεις κυριολεκτικά "τάπωσε" τους Κροάτες σε άμυνα και επίθεση και οδήγησε την ομάδα στην νίκη, ενώ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα κατάφεραν. Είμαστε ....υπερήφανοι γι΄ αυτήν την ομάδα και τον προπονητή τους κ. Ιτούδη. Καλή συνέχεια να έχει η ομάδα.

- Πολλά φιλικά σήμερα και αύριο σε τοπικό επίπεδο και μεταξύ αυτών και ένα μεταξύ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΔΡΟΣΙΑΣ το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΣΕ ούτε έχουν ορισθεί διαιτητές!!!!!  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διανύει περίοδο απαξίωσης και μάλλον κατεβάζει συνεχώς επίπεδο και ευχόμαστε να μην συρθεί στα πατώματα. Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε η ομάδα κυριολεκτικά αγκάλιασε το ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ και ενώ έχει επίσημη διοίκηση, λειτουργεί με παρελκόμενα και είναι σαν να βρίσκεται σε μέθη!!!!! Προσοχή κυρίες και κύριοι, γιατί υπάρχουν και τα αλκοτέστ!!!!!!

- Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν, αλλά έχουμε απορίες. Δεν θα έπρεπε επίσημα με έγγραφό της η διοίκηση να ζητήσει από τον ΔΟΑΠΠΕΧ το Δημοτικό Στάδιο; Δεν θα έπρεπε να ενημερώσει επίσημα την ΕΠΣΕ ώστε αυτή να ορίσει διαιτητές;

- Αγαπητέ Αντώνη Αυλωνίτη, εμείς σεβόμαστε κάποια πράγματα, με την μόνη προϋπόθεση να σεβόμαστε όλες και όλοι την ομάδα και να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση κανέναν. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε οργάνωση ή κάποια τάξη και κανείς δεν ακολουθεί μια σειρά. Εμείς χτυπάμε το καμπανάκι, γιατί έτσι όπως πάει το θέμα, θα σκάσει στα χέρια σας και φυσικά κανείς δεν θα μπορέσει να δηλώσει πως δεν έχει ευθύνες.

- Την Δευτέρα το βράδυ θα πρέπει να έχουν τελειώσει οι τυπικές διαδικασίες και την Τετάρτη να προκύψει διοίκηση, γιατί διαφορετικά θα βρεθεί διαιτητής ο οποίος θα σφυρίξει την λήξη του έργου το οποίο θα χαρακτηρισθεί φαρσοκωμωδία!!!

- Την καλημέρα μας και στην αγαπητή κυρία Ελεντίνα Πράσσου η οποία βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια να βρεθεί λύση, αλλά πρέπει ν΄ ακολουθεί κάποιους κανόνες, γιατί διαφορετικά θα βρεθεί και πάλι να είναι λάθος. Κυρία Πράσσου εμείς ξέρουμε και εκτιμούμε την προσπάθεια, αλλά αυτή να έχει κανόνες και να μην τους αγνοεί κανείς.