Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Σήμερα να περάσουμε και από κανέναν Ιερό Ναό, να ανάψουμε ένα κεράκι και καλό θα μας κάνει να μείνουμε  και λιγάκι να κάνουμε και την προσευχή μας, για να μας έχει καλά ο Θεός. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που δηλώνουν άθεοι, οι περισσότεροι γιατί θεωρούν πως δηλώνοντας άθεοι, είναι μοντέρνοι, είναι κάτι ξεχωριστό, είναι κουλτουριάρηδες!!!! Παραμυθιασμένοι είναι και παριστάνουν πως είναι κάτι χωρίς κατά βάθος να είναι, αφού στα.... δύσκολα , αχ Θεέ μου, βοήθα Παναγιά λένε. Τέλος πάντων, ας τους έχει καλά ο Θεός και κάποια στιγμή, θα βρούνε την αξία της πίστης μας.

- Τι συμπτώσεις είναι αυτές με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ; Έβαλε 8 γκολ σε αγώνα προετοιμασίας στην Κάρυστο. Πολλά δεν είναι κύριοι; Πάντως μας θύμισε τι είχε γίνει ένα χρόνο περίπου πριν σε αγώνα Κυπέλλου ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ  0 - 6!!! Φυσικά η συνέχεια δεν ήταν καλή για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Από τότε φυσικά έχουν αλλάξει πολλά στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων του Σαββάτου
Παντριαδικός - Λουκίσια 1 - 2
Αμαρυνθιακός - Κάρυστος 8 - 0
Σταυρός - Μακρυκάπα 2 - 1
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕ Χαλκίδας 1 - 1
Δροσιά - Ελλοπιακός 1 - 3
Κεραυνός Χαλκίδας - Λήλας Βασιλικού 3 - 1
Καλοχώρι/Παντείχι - ΠΑΟ Κανήθου 6 - 1

- Όταν χάνεις από τον ΒΟΛΟ ως γηπεδούχος και είσαι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη, υπάρχει θέμα, αφού πληγώθηκαν όλοι οι φίλαθλοι οι οποίοι όχι μόνο δεν πήγαν στο νέο γήπεδο, αλλά είδαν την ομάδα τους να χάνει σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Φανταστείτε αυτή η ήττα να ερχόταν στο νέο γήπεδο!!!!

- Ενοχλήθηκε η διοίκηση του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων επειδή ο δήμος θα μεταφέρει τα σκουπίδια στα Τρίκαλα και η μεταφορά θα γίνει με ανάθεση σε ιδιωτική εταιρία. Αλήθεια στον ΧΥΤΑ Χαλκίδας ιδιώτης δεν έχει αναλάβει τα σκουπίδια, εδώ και χρόνια;;;; Γιατί γι΄ αυτό δεν λένε κάτι; Υπάρχουν καλοί και κακοί εργαλάβοι - ιδιώτες;;;;

- Στην ΔΕΥΑΧ δεν έχουν αναλάβει ιδιώτες; Γιατί δεν φώναξαν και τότε, αφού και τότε χάθηκαν θέσεις εργασίας;;;; Στην κοπή των χόρτων στους δρόμους εργολάβοι δεν αναλαμβάνουν; Ακούσατε τίποτα;;;;;