Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

....ο οικοδόμος

 - Είναι αλήθεια πως για να χτίσεις μια οικοδομή, δεν φτάνει το να κληρονομήσεις ή να σου χαρίσουν κάποιο οικόπεδο. Θα πρέπει να πληρώσεις για τα υλικά, θα πρέπει να πληρώσεις κατασκευαστές, θα πρέπει να πληρώσεις για άδειες και πάει λέγοντας.
Όταν δεν έχεις να πληρώσεις, τότε δεν θα αποκτήσεις ποτέ μια οικοδομή και το μόνο που σου απομένει είναι το να επιδιώξεις να πείσεις κάποιον να βάλει χρήματα ως ανταποδοτικά. Αν τον πείσεις κάτι θα κάνεις.
Επειδή αυτά δεν ισχύουν μόνο στα θέματα των ....οικοδομών, αλλά στο κάθε τι, ισχύουν και στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Εύκολα θα βρει κάποιος μια ομάδα για να την υπηρετήσει και να την οδηγήσει σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων κλπ, αλλά ας μη γελιόμαστε, πρέπει και να ξέρει, πρέπει και να έχει καλές δημόσιες σχέσεις και πάνω απ΄ όλα πρέπει να μην απαιτεί να είναι στο απυρόβλητο όταν οι λάθος κινήσεις του βλάπτουν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και αυτούς που του έδωσαν ότι χρειαζόταν για να πετύχει η προσπάθεια.
Τέλος πάντων, ας σταματήσουμε εδώ, γιατί κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική και ποτέ μα ποτέ, δεν αναλαμβάνουν ευθύνες. Συνηθίζουν "να την κάνουν" στα δύσκολα, συνηθίζουν να "αδειάζουν" αυτούς που τους έδωσαν τα πάντα και ψάχνουν το επόμενο δρομολόγιο με τρένο, προσπαθώντας πάντα να πάρουν μαζί τους και βαγόνια από την προηγούμενη αμαξοστοιχία!!!!!
Να ξέρουν πάντως πως υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι πάντα παρακολουθούσαν τις αμαξοστοιχίες και ξέρουν πολύ καλά ποιος πλήρωνε για την μηχανή του τρένου, αλλά και τα βαγόνια του.
Προσοχή σε αυτούς που χτίζουν οικοδομές με ξένα χρήματα ή θέλουν να είναι στο τιμόνι αμαξοστοιχίας, γιατί υπάρχουν και οι πλειστηριασμοί!!!!
Φιλάκια.