Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

....τώρα ξέρουν

 - Είναι νόμος και το λέει ο λαός, εδώ και πολλά χρόνια. "Πρέπει να πάθεις για να μάθεις"!!!
Οι κύριοι Σωτηρίου Στέφανος και Αναγνωστάκης Κώστας είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου και οι δύο, ενώ ο κ. Αναγνωστάκης έχει και το μικρόβιο της πολιτικής σε επίπεδο αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Σωτηρίου πρόεδρος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ τα τελευταία 2 - 3 χρόνια κατάφερε να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας και να την φέρει στο σημείο να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα... της Α΄ Κατηγορίας και αντί αυτό να είναι αιτία και αφορμή να τον χειροκροτήσουν, πέρασαν κάποιοι στην απέναντι όχθη και φτάσαμε στο σημείο διασυρμού στο τελευταίο παιχνίδι με την ΛΑΡΙΣΑ και φυσικά στο να τον αδειάσουν οι συνεργάτες του και να θέλουν νέο αφεντικό στην ομάδα, αφού ο κ. Σωτηρίου, είχε ένα θέμα και με τα επιχειρηματικά του και αυτό έδωσε την αφορμή να μάθει τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιων συνεργατών του.
Ελπίζουμε τώρα που έπαθε θα έμαθε.
Κάποιοι είχαν όπως όλα δείχνουν, άλλα στο μυαλό τους και θέλησαν να πετύχουν τον στόχο τους. Έτσι φτάσαμε στο σημείο μα είναι αποτυχία η εύκολη παραμονή στην Α΄ Κατηγορία και το να έχουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ συμμετοχή στα μπαράζ!!!
Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ υπάλληλοι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, αλλά εγκαίρως είχαμε ενημερώσει τον κύριο Σωτηρίου, για το "άδειασμα" που θα είχε στην πρώτη στραβή. 
Πίστευε πως είχε τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά αποδείχθηκε πως δεν είχε τον έλεγχο εγκεφάλων που περίμεναν στην γωνία.
Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ, πως ο κ. Σωτηρίου και καφέ μας κέρασε και ένα ποτήρι νερό μας πρόσφερε, αλλά ποτέ δεν του χαϊδέψαμε τ΄ αυτιά. Σεβόμαστε την προσπάθεια που έκανε, αλλά δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια μας, σ΄ αυτά που βλέπαμε.
Ο φίλος του κ. Κώστας Αναγνωστάκης, παρακολουθεί το ποδόσφαιρο, αλλά είναι και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων και αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Στις εκλογές του 2019 δεν εκλέχθηκε, αφού ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Παγώνη, αλλά όλα δείχνουν πως αν αποφασίσει να είναι και πάλι υποψήφιος, αυτή την φορά θα εκλεγεί.