Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Αγώνες για το κύπελλο ερασιτεχνών Εύβοιας έχουμε αύριο, ώστε να συμπληρωθεί η 8άδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι 4 από τους αντιπάλους είναι Α΄ Κατηγορίας, ένας είναι Β΄ κατηγορίας και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ο οποίος είναι στην Γ΄ Εθνική. Οι αγώνες την Τετάρτη.... 18/10/2023 θα αρχίσουν στις 15:30.

- Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ σε έναν αγώνα χωρίς φαβορί. Η Μακρυκάπα σε 4 αγώνες στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, αφού έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ το Μαντούδι έχει 2 νίκες και 2 ήττες.

- Ο ΣΤΑΥΡΟΣ θα υποδεχθεί την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ  σε έναν δύσκολο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Στο πρωτάθλημα οι 2 ομάδες έχουν από 7 βαθμούς με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Συναντήθηκαν στην Δροσιά και ήρθαν ισόπαλοι 0 - 0. 

Η ομάδα των Καθενών θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Πάλιουρα την ομάδα του ΑΟΝ Αρτάκης και φυσικά εδώ υπάρχει φαβορί και είναι ο ΑΟΝΑ, ο οποίος είναι ομάδα Γ΄ Εθνικής και πολύ καλή. Φυσικά ο αγώνας θα κριθεί στο γήπεδο και οι ΚΑΘΕΝΟΙ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ενώ ο ΑΟΝΑ θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή προπόνηση.