Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Ο Ελληνάρας είναι κυριολεκτικά άπαιχτος και δεν θα διορθωθεί ποτέ. Προσπαθεί να κάνει συγκρίσεις να βγάλει συμπεράσματα, συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα. Αν οι ΠΑΣΟΚοι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι ρωτούσαν ένα κτηνοτρόφο, θα τους έλεγε πως υπάρχει πιθανότητα να άρμεγε αγελάδες ή πρόβατα ή κατσίκες και να έβγαζε από ενα τονο γάλα από το κάθε κοπάδι, αλλά το γάλα δεν θα ήταν ίδιο, δεν θα είχε την ίδια τιμή και φυσικά αν το έκανε... γιαούρτι ή τυρί, αυτό θα ήταν διαφορετικό.

- Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και μάλιστα της Β΄ Κυριακής δεν είναι για να βγάλει κάποιος πολιτικά συμπεράσματα. Κάτι μπορεί να βγάλει από την Α΄ Κυριακή, όπου η συμμετοχή είναι  πάνω από 50% και όπου υπάρχουν κομματικοί υποψήφιοι στηριζόμενοι από το κόμμα τους.

- Την Δεύτερη Κυριακή, τα πράγματα αλλάζουν και δεν είναι μετρήσιμα, αφού η αποχή είναι από 60-70% και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν στηρίζουν τον υποψήφιο που έχει την στήριξη του κόμματος που κυβερνάει. 

- Αν κάποιος θέλει να διαβάσει κομματικά κάποιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στα απότελέσματα των Περιφερειακών εκλογών της Α΄ Κυριακής. Τα υπόλοιπα είναι για να νοιώσουν και λίγη χαρά, αυτοί που έφαγαν χαστούκια στις τρεις τελευταίες Εθνικές εκλογές.