Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Ποιοι άνθρωποι της ενημέρωσης και ποια ΜΜΕ ήταν απέναντι στην Έλενα Βάκα και την παράταξή της; Πάντως δημόσια να υποστηρίζει Βάκα, δεν ήταν κανένας και κανένα ΜΜΕ εκτός από το apopsignomi!!! Δεν το γράφουμε για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, αλλά για να μην μας πούνε και μαλάκες. Πολύ λάσπη, πολύ κακία και πολλά, πολλά... ψέματα, για να καταφέρουν να πείσουν τους δημότες.

- Οι δύο κυρίες της ενημέρωσης η κυρία Ματίνα Ρέτσα και η κυρία Έφη Ντίνη, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, απέναντι με όλους τους τρόπους. Ο κύριος Μάνος Παπαμακάριος όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και από τις προηγούμενες εκλογές του 2019, επιθετικότατος και με χυδαιότητα πολλές φορές. Ο κύριος Μιχάλης Τσοκάνης απέναντι και με μίσος θα λέγαμε. Η κυρία Φιλίππου δεν ήταν κατά, αλλά κράτησε ουδέτερη στάση προεκλογικά. 

- Εμείς φυσικά ήμασταν αυτοί που δεν κρύψαμε ούτε για μια στιγμή τις θέσεις μας και είναι αλήθεια πως "φάγαμε πολύ ξύλο" από πολλούς για την θέση που πήραμε. Πονέσαμε οικονομικά, αλλά δικαιωθήκαμε από τους δημότες και αυτό είναι αρκετό.

- Επειδή για το apopsignomi αυτές οι εκλογές ήταν οι τελευταίες, αφού εμείς δεν θα το συνεχίσουμε, δεν έχουμε να περιμένουμε και κάτι. Τον Φεβρουάριο του 2024, βάζουμε τελεία και παύλα, για να χαρούν και όλοι αυτοί οι οποίοι πόνεσαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, γιατί τους ήμασταν εμπόδιο.

- Εμείς στην δήμαρχο κυρία Βάκα και στους συνεργάτες της, μόνο ένα μήνυμα θα στείλουμε. Δουλειά και μόνο δουλειά για να μην απογοητεύσουν τους δημότες που τους εμπιστεύθηκαν. Και κάτι ακόμη. Ξέρουμε πολλά περισσότερα από τα όσα έχουμε γράψει αυτά τα 16 χρόνια του apopsignomi, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτηρίσουμε Άγιους αυτούς που υπηρετούν τα κοινά και δεν θέλουμε και κανένας να παριστάνει τον Άγιο.

- Στηρίξαμε φανατικά Έλενα και Φάνη και το κάναμε με την καρδιά μας. Επειδή θέλουμε να τους κοιτάμε στα μάτια, θα γράψουμε από τώρα πως όσο θα υπάρχουμε, θα ασκούμε κριτική και μάλιστα αυστηρή.