Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί να χαλάσω την σούπα κάποιων, αλλά θεωρώ υποκριτικό το να ζητούν δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εμπορικοί σύλλογοι, βουλευτές και άλλοι το να παραμείνουν ανοιχτά τα ΕΛΤΑ σε Μαρμάρι, Αυλωνάρι και Αιδηψό, αλλά να μην τα στηρίζουν οι ίδιοι. Συγνώμη δηλαδή αλλά αυτό.... είναι υποκρισία.

- Αν κάνουμε λάθος, ας βγούν όλες αυτές οι κυρίες και αυτοί οι κύριοι που βγήκαν στους δρόμους και βγάζουν δελτία τύπου συμπαράστασης, να μας πούνε και να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν πως οι ίδιοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ. Ένα κι ένα κάνουν δύο κύριοι και  μην παριστάνετε τους αγωνιστές.

- Για να λέμε αλήθειες, τα ΕΛΤΑ έχουν συνεργασία και με την EUROBANK και σίγουρα θα μπορούσαν να επιβιώσουν και να μην κλείσουν, αν οι τοπικοί φορείς συνεργαζόταν μαζί τους. Αυτό δεν έγινε και έτσι πρόχειρα θα γράψουμε πως αυτά τα καταστήματα καλύπτουν με τα έσοδα που έχουν περίπου το 10-15% των εξόδων τους!!!!

- Όταν όλοι, φορείς, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, έχουν συνεργασίες με άλλες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρείες ταχυμεταφορών, πως έχουμε την απαίτηση να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα ΕΛΤΑ;

- Οι Δήμοι και όλοι οι οργανισμοί, ας μας πούνε πως διακινούν τους λογαριασμούς τους, για να δούμε το ενδιαφέρον τους για τα ΕΛΤΑ. Ας  μας πούνε που έχουν τις καταθέσεις τους και όλα τα σχετικά.

- Αντιδράστε όπως θέλετε στα σχόλιά μας, αλλά το "αλλού τρως αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις" μάλλον το ξέρετε και μάλλον σας αρέσει.

- Σήμερα γιορτάζουν Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτέμη, Αρτέμιδα, Αρτεμία, Αρτεμισία Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα *Διάνα, Ντιάνα Ενόη Ματρώνα, Ματρόνα *Κερασιά, Κερασία. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και φυσικά στην κούκλα μας. Να είναι πάντα ευτυχισμένη και να έχει την υγεία της.