Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να διαβάζουμε σωστά και να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.
Εμείς γράψαμε την άποψή μας για το  θέμα με τον κύριο Γιάννη Στέρπη και κάποιοι προφανώς σχολιάζουν χωρίς να διαβάζουν σωστά και χωρίς να θέλουν να μάθουν την αλήθεια.
Καθαρές κουβέντες κύριοι. Ο κύριος Στέρπης, προφανώς και δεν απολύθηκε από τον Δήμο και απλά δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, από την θέση που υπηρετούσε και ήταν θέση ευθύνης.
Η αλήθεια είναι πως ο κύριος Στέρπης βρέθηκε στο γραφείο του υποψήφιου Δημάρχου.... κυρίου Σπύρου, κατά την προεκλογική περίοδο, προφανώς επειδή στήριζε τον ίδιο, το πρόγραμμά του και την παράταξή του.
Το πρόγραμμα του κυρίου Σπύρου, δεν έχει προφανώς καμία σχέση με αυτό της δημάρχου κυρίας Βάκα και το οποίο ψήφισαν οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων.
Πως λοιπόν ήταν δυνατόν ο κύριος Στέρπης, να παραμείνει στην θέση και να υποστηρίξει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν πίστεψε και δεν στήριξε;
Ας μην λέμε ότι θέλουμε λοιπόν.
Ο κ. Στέρπης, έπρεπε να δηλώσει παραίτηση από την θέση που είχε και να ζητήσει από την δήμαρχο, να τον τοποθετήσει σε μια θέση που δεν θα ήταν υποχρεωμένος να υπηρετήσει κάτι που δεν πίστεψε.
Κυρίες και  κύριοι, αν κέρδιζε ο κύριος Σπύρου τις εκλογές, είναι λογικό ο Γιάννης Στέρπης, να είχε μια ακόμη καλύτερη θέση από αυτή που είχε. Ο κύριος Σπύρου όμως δεν κέρδισε.
Και κάτι τελευταίο, για τον αγαπητό κύριο Σπύρου.
Αγαπητέ κύριε Σπύρου, αλήθεια διαβάσατε τα έγγραφα που αντάλλαξαν η Δημοτική Αρχή και ο κύριος Στέρπης;