Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

.....χρήσιμος ο Γιάννης Στέρπης, αλλά....

 - Εγώ δεν μασάω τα λόγια μου και γι΄ αυτό θα γράψω αυτό που πιστεύω και με σεβασμό απέναντι στον Γιάννη Στέρπη τον οποίο εκτιμώ και το ξέρει και ο ίδιος.
Ο Γιάννης Στέρπης, είναι υπάλληλος του Δήμου και τα τελευταία χρόνια ήταν στο κομμάτι του πολιτισμού.
Τις τελευταίες μέρες γράφει διάφορα στο fb και ειλικρινά με ξάφνιασε, γιατί τον περίμενα περισσότερο υπηρεσιακό.
Γιάννη ξέρεις καλά πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Έκανες  την επιλογή σου και επέλεξες να στηρίξεις την παράταξη του κυρίου Σπύρου. Δικαίωμά σου αγαπητέ Γιάννη.... και είμαι ο τελευταίος που θα σε κρίνει για την επιλογή σου.
Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Αυτοί που θα διοικήσουν τον Δήμο τα επόμενα χρόνια, έχουν το δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους και να ορίσουν τα πρόσωπα που θέλουν σε διάφορες θέσεις και τα οποία θα πρέπει να υπηρετήσουν το πρόγραμμα αυτής της δημοτικής αρχής, γιατί αυτό το πρόγραμμα επέλεξαν οι δημότες.
Γιάννη όπως λέει κι ο λαός, "ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά".
Προφανώς πίστεψες στο πρόγραμμα της παράταξης Σπύρου, θεώρησες ικανότερο για δήμαρχο τον κύριο Σπύρου και θέλησες να το στηρίξεις κι εσύ, γιατί ίσως πείσθηκες κι εσύ πως η Βάκα θα έπαιρνε 28% και δήμαρχος θα εκλεγόταν ο κύριος Σπύρου.
Γιάννη αυτό δεν έγινε. 
Η παράταξη της δημάρχου κέρδισε και πάλι τις εκλογές και πλέον η δήμαρχος και οι συνεργάτες της θα αποφασίσουν ποιοι θα πάνε στις θέσεις ευθύνης, ώστε να υπηρετήσουν το πρόγραμμα που οι δημότες ψήφισαν.
Να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου και να ξέρεις πως προσωπικά σε εκτιμώ και ξέρω πως στην δουλειά σου είσαι κύριος.