Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Η πίεση της δουλειάς μας είναι πολύ μεγάλη και δυστυχώς τραγουδάμε κι εμείς το "δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια"!!! Ελπίζουμε σύντομα να μπούνε όλα σε μια σειρά, για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και λίγο.  Πιστεύουμε πως σε δύο μήνες οι συνεργάτες μας θα μπορούν και χωρίς εμάς, οπότε και θα βάλουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που λέει να βρούμε την άκρη με ....τους υποψήφιους δημάρχους οι οποίοι απέτυχαν και να το ρίξουμε στις εκδρομές!

- Μια ιδέα είναι αυτή και δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσουν.  Θα κάνουμε πρόταση να έρχεται μαζί μας και ο κύριος Γιώργος από το Μπούρτζι, αφού κι αυτός δεν γράφει πλέον όπως έγραφε προεκλογικά.

- Κύριε Γιώργο, οι εκλογές από το 2019 μέχρι σήμερα σου έδωσαν σφαλιάρες κι εμείς έχουμε κατανόηση, γιατί απλά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Να βρεθούμε να πιούμε ένα τσιπουράκι να τα πούμε από κοντά και που ξέρεις, μπορεί να σε πείσουμε πως το όλοι μαζί δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι να κάνουν και να υποστηρίζουν αυτό που λέει ο ένας.

- Τώρα δεν έχουμε εκλογές κύριε Γιώργο κι ας πιέσουμε ώστε να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς να ανεβαίνουμε στα κεραμίδια και χωρίς να ρίχνουμε κατάρες δεξιά κι αριστερά.

- Κύριε Βέττα καλή αρχή και καλή δύναμη, αλλά χωρίς τον "ντούπου-ντούπου" το φαγητό χάνει την νοστιμιά!!! Λοιπόν κάνε κάτι να πάρει μικρόφωνο ο ντούπου - ντούπου και τα έξοδα πληρωμένα. Το είπα σε δυο φίλους και μου είπανε πως αναλαμβάνουν τα έξοδα!!!!