Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή δεν έχουμε εκλογές. Πιστεύουμε πως κανείς δεν θα ήθελε να ξαναπάει στις κάλπες. Κουραστήκαμε και είναι καιρός τώρα να ρίξουμε και καμιά παραπάνω ματιά στον αθλητισμό, τον τουρισμό και την καθημερινότητα. Εμείς ξεκινήσαμε. Βάλαμε μπροστά τις μηχανές και πολύ σύντομα θα έχουμε....και τα πρώτα αποτελέσματα.

- Εμείς δεν περιμένουμε κανένα βόλεμα, από κανέναν και σε καμία περίπτωση δεν κάναμε ότι κάναμε για να "τρουπώσουμε" κάπου, όπως έλεγε και ο ψευτο Θόδωρος στην γνωστή Ελληνική ταινία.  Δεν μας ενόχλησε ποτέ και δεν θα μας ενοχλήσει και τώρα ή στάση που θα κρατήσουν απέναντί μας, όλοι αυτοί για τους οποίους βάλαμε κι εμείς ένα λιθαράκι. Να είναι καλά, να βολευτούν οι ίδιοι και φυσικά να βολέψουν αυτούς με τους οποίους είναι κολλητοί.

- Τα γράφουμε, για να μην μας πούνε και μαλάκες και όχι για κανέναν άλλον λόγο. Εμείς θα κοιτάξουμε πλέον την δουλειά μας και φυσικά θα ελέγχουμε όσο μπορούμε την εξουσία με τον δικό μας τρόπο. Δεν θέλουμε παρεξηγήσεις και δεν έχουμε διάθεση να γκρινιάζουμε καθημερινά.

- Οι θέσεις μας ήταν πεντακάθαρες και χωρίς συμφωνίες. Άλλοι ήταν αυτοί που έκαναν συμφωνίες, που υποσχέθηκαν θέσεις, που έδωσαν χρήματα, που πούλησαν την ιδεολογία τους, που πρόδωσαν φίλους και άλλα τέτοια. Μακριά από εμάς όλα αυτά και δεν παρεξηγούμε και κανέναν. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας κάνει τις επιλογές του, για να κερδίσει κάτι.

- Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά, είναι αλήθεια πως θα πουλούσαμε και την ψυχή μας, γι΄ αυτά τα παιδιά. Είναι όμως τραγικό να κάνεις συμφωνίες για να πάρει το παιδί σου ως ειδικό σύμβουλο, κάποιος αν και εφόσον εκλεγεί δήμαρχος. Και τώρα που δεν εκλέχθηκε τι κάνουμε;

- Κρατήστε όλες και όλοι τις καρέκλες σας και αφήστε μας εμάς. Εμείς κάναμε ότι κάναμε για την ιδεολογία μας και γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ αχάριστοι. Από τώρα και στο εξής, θα είμαστε πάλι με την ιδεολογία μας, αλλά μακριά από πρόσωπα που έχουν το βόλεμα σημαία τους.