Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Ο Νίκος Γουρνής είναι ο νέος δήμαρχος Ερέτριας, αφού κέρδισε την Β΄ Κυριακή τον κύριο Δημητρόπουλο  και ο κύριος Αντωνόπουλος Κυριάκος είναι ο νέος δήμαρχος Σκύρου, αφού κέρδισε τον κύριο Μαυρίκο Νικόλαο. Να ευχηθούμε στους νέους δημάρχους και τους συνεργάτες τους καλή επιτυχία στο έργο τους και να μην ξεχάσουν ποτέ, πως.... πρέπει να υπηρετούν τους δημότες.

- Στον Δήμο Ερέτριας τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού τα χρέη είναι πολλά και δύσκολα θα βρούνε λύσεις. Τα ξέρει αυτά ο νέος δήμαρχος και σίγουρα θα έχει το σχέδιό του. Πάντως έχει μπροστά του πάνω από δύο μήνες, ώστε να ετοιμασθεί και όταν την 1η Ιανουαρίου αναλάβει καθήκοντα, να μην χρησιμοποιήσει το χρέος ως δικαιολογία. Αυτό το ήξερε και ζήτησε την ψήφο των δημοτών για να λύσει τα προβλήματα.

- Προφανώς σήμερα θα έχουμε δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Χαλκιδέων. Θα μας πει αν θα προχωρήσει τελικά σε ένσταση ή όχι. Ας το κάνει να τελειώνουμε. Το αποτέλεσμα της ένστασης δεν θα τον δικαιώσει και θα το διαπιστώσουν όλες και όλοι.