Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός, θα πρέπει να φροντίσει ώστε να μην αδικήσει κανέναν όταν θα ορίσει αντιπεριφερειάρχες. Οι νέοι που εκλέχθηκαν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνουν εκτός, επειδή κάποιοι έχουν κλειδώσει κάποιες θέσεις. Αγαπητέ Φάνη ας μη γελιόμαστε. Δείξε πως δεν έχεις εξαρτήσεις και πως δεν θα αφήσεις την... ευκαιρία να πάει χαμένη.

- Υπάρχει και ένα θέμα στην αντιπεριφέρεια Εύβοιας και το οποίο πρέπει να λυθεί. Είναι τουλάχιστον αστείο για να μην γράψουμε κάτι άλλο, το να έχει την ευθύνη της διεξαγωγής αγώνων ή όχι στα γήπεδα μια υπηρεσία που δεν έχει καμία σχέση με με το κομμάτι αυτό. Κρίνει δηλαδή την καταλληλότητα των γηπέδων το τμήμα  υγείας ή όπως αλλιώς το λένε;  Είναι αλήθεια πως τις άδειες τις υπογράφει ο κύριος Κελαϊδίτης;;;;;

- Πάντως από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων, με το που θα ορκιστεί η νέα Δημοτική Αρχή, θα ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι αθλητισμός και θα συνεχίσει να φροντίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε να είναι προς όφελος των Δημοτών και όχι τσιφλίκια κάποιων 'μαγαζιών".