Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

....σουτάκια

 - Συγνώμη, αλλά γιατί τόση ανησυχία στον χώρο των προπονητών. Εμείς κάναμε ένα σχόλιο, αλλά διαπιστώσαμε πως αυτοί που ανησυχούν είναι περισσότεροι από αυτούς που εμείς πιστεύαμε. Ψυχραιμία κύριοι και  να ξέρετε πως αν κάνετε σωστά την δουλειά σας, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, εκτός από αυτούς που θέλουν τις δικές τους ευθύνες να τις φορτώσουν σε άλλους και ....καταλήγουν στην απόλυση προπονητή.

- Οι  εκλογές τελείωσαν και όσοι παράγοντες ήταν υποψήφιοι, θα πρέπει να μάθουν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική και πως καλά θα κάνουν να το αφήσουν ήσυχο αν δεν θέλουν, να τους κράξουν δημόσια.

- Πρέπει να κάνουμε κι ένα σχόλιο για τον πρόεδρο του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κύριο Βαγιάννη, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Στην Αρτάκη πήρε 346 σταυρούς, ενώ τα ψηφοδέλτια της Βάκα ήταν 2.076.

- Κυρίες και κύριοι εκεί στην Αρτάκη, λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά δεν τιμήσατε τον πρόεδρο της ομάδα σας, ο οποίος κάθε χρόνο ματώνει οικονομικά για να έχει την ομάδα ψηλά και δεν είχε ανάγκη το μισθό οποιασδήποτε θέσης στον Δήμο. Θα έπρεπε λογικά αν σεβόσασταν κάποια πράγματα να του δίνατε τον έναν σταυρό προτίμησης. Και για να μην παρεξηγηθούμε ούτε φίλος μας είναι, ούτε γνωριζόμαστε.