Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Έχασε λένε ο Μπουροδήμος τις εκλογές στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Δεν θα κάνουμε τους έξυπνους, αλλά ήταν αναμενόμενο γιατί απλά, ο κύριος Μπουροδήμος πλήρωσε τις επιλογές που έκανε, στην προσπάθειά του να συσπειρώσει πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Δυστυχώς για τον ίδιο, επέλεξε πρόσωπα τα οποία δεν έφεραν αυτό.... που υποτίθεται εκπροσωπούσαν ή νόμιζαν πως εκπροσωπούσαν.

- Ο Γιάννης Μπουροδήμος έκανε λάθος επιλογές και βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πήρε μαζί του πρώην υποψήφιους δημάρχους οι οποίοι όχι μόνο δεν έφεραν ψήφους, αλλά έστειλαν  κόσμο να ψηφίσει Ψαθά, για να μην επιτρέψουν να περάσουν τα σχέδια αυτών των ανθρώπων και προτίμησαν τον Γιώργο τους όπως λένε.

- Ο Γιάννης Μπουροδήμος, είχε την στήριξη της ΔΗΜΤΟ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά δεν είχε μαζί του τους Νεοδημοκράτες. Αυτό είναι φανερό, αφού όλοι γνωρίζουμε πως στελέχη της ΝΔ έκαναν προεκλογικό αγώνα υπέρ του Ψαθά.

- Για να γίνουν κατανοητά αυτά ρίξτε μια ματιά στους σταυρούς που πήραν κάποια πρόσωπα.   Εμείς τα είχαμε πει και τα είχαμε γράψει αυτά, αλλά δεν μας πίστευαν. Μπορεί να γίναμε κακοί, αλλά δεν φταίμε. Βλέπαμε να έρχεται μία ακόμη νίκη του κυρίου Ψαθά και είχαμε δίκιο.