Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φαίνεται πως τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα και φυσικά δεν πήραν ποτέ τα μηνύματα που τους έστειλε ο λαός σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2023 ή κάνουν πως δεν τα κατάλαβαν και προσπαθούν να... ξεγελάσουν τους εαυτούς τους.

- Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη προσπαθεί να πείσει πως αυτό θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του έβγαλε πρόεδρο τον Κασελάκη και αυτός προσπαθεί να τους πείσει πως θα πείσει τον κόσμο με Αμερικανιές και χωρίς ουσιαστική πολιτική.

- Η ΝΔ έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως με κόλπα και τρικ ο κόσμος δεν δεν θα πεισθεί από τον Κασελακη και πολύ σύντομα θα τον σύρει σε πολιτική αντιπαράθεση, για να δυσκολέψει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

- Πάντως από την αντιπολίτευση κερδισμένο από τις αυτοδιοικητικές εκλογές βγήκε το ΚΚΕ και έχει δίκιο ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος λέει πως είναι το μόνο κόμμα που κάνει αντιπολίτευση.