Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και πάντα με υγεία. Χθες Κυριακή τελειώσαμε οριστικά με τις εκλογές της αυτοδιοίκησης και θα έχουμε εκλεγμένες δημοτικές και περιφερειακές αρχές για 5 χρόνια. Το 2024 θα έχουμε Ευρωεκλογές, αλλά όπως ξέρουμε δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον. Εκεί η αποχή θα σπάσει ρεκόρ έτσι όπως πάμε, αν και αυτό δεν είναι..... σωστό. Πρέπει να ψηφίζουμε.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζουμε με περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, ενώ στους δήμους της Εύβοιας οι δημότες με την ψήφο τους, έδωσαν εντολή να συνεχίσουν οι ίδιοι δήμαρχοι, αφού κέρδισαν από την Α΄ Κυριακή η Βάκα, στον Δήμο Χαλκιδέων, ο Ψαθάς στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, ο Τσαπουρνιώτης στο δήμο Λίμνης - Μαντουδίου- Αγίας Άννας, ο Κοτζιάς στο δήμο Ιστιαίας, ο Ραβιόλος στο δήμο Καρύστου, ο Μπαράκος στον δήμο Κύμης Αλιβερίου. Την Β΄ Κυριακή είχαμε εκλογές στον δήμο Ερέτριας όπου εκλέχθηκε ο κ. Γουρνής και στον δήμο Σκύρου όπου εκλέχθηκε ο Αντωνόπουλος.

- Οι εκλογές τελείωσαν και είναι καιρός να κοιτάξουμε και λίγο την δουλειά μας, γιατί αρκετά την αφήσαμε να περιμένει. Τρέχουμε τώρα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, γιατί εμείς δεν θα είμαστε ούτε περιφερειάρχες, ούτε δήμαρχοι, ούτε αντιπεριφερειάρχες, ούτε αντιδήμαρχοι για να έχουμε έναν μισθό και φυσικά δεν είμαστε ούτε εργολάβοι, ούτε έμποροι για να έχουμε δουλειά, από τους δήμους και την περιφέρεια. Τρέξιμο λοιπόν και έχει ο Θεός.

- Οι εκλογές τελείωσαν και όλοι ξέρουν πως δώσαμε κι εμείς την δική μας μάχη και για την Περιφέρεια και για τον Δήμο Χαλκιδέων. Από εδώ και στο εξής, θα σχολιάζουμε και θα κάνουμε κριτική σε ότι πιστεύουμε πως πάει προς λάθος κατεύθυνση.

- Εμείς δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση με φανφάρες, κορώνες και φωνές αλλά θα κρεμάμε στα μανταλάκια κάτι για το οποίο μπορούμε με στοιχεία να αποδείξουμε. Καλή θητεία και δουλειά κυρίες και κύριοι.