Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Περιμέναμε μια ανάλυση ή έστω ένα σχόλιο για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Χαλκιδέων, από τους δύο Αλέξανδρους, οι οποίοι δεν δικαιώθηκαν και βρέθηκαν πάλι στην πλευρά των ηττημένων. Περιμένουμε τουλάχιστον ένα σχόλιο, γιατί προεκλογικά έγραψαν πολλά  και μάλιστα μερικά ξεπερνούσαν και τις κόκκινες γραμμές. Γιατί ...λοιπόν τώρα σιωπή.  Εμείς περιμένουμε.

- Μας ρώτησε ένας φίλος να του πούμε την άποψή μας, για το ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αν στην θέση του κυρίου Σπύρου ήταν ο κύριος Παγώνης. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην του απαντήσουμε. Οι εκλογές δεν θα τελείωναν την Α΄ Κυριακή. Δεν έχει καμία σχέση ο Παγώνης με τον Σπύρου. Ο Παγώνης δεν θα είχε ποτέ την επικοινωνιακή πολιτική του κυρίου Σπύρου και φυσικά δεν θα έλεγε ποτέ πως θα κάνει αυτά που έλεγε ο κύριος Σπύρου, γιατί ήξερε πως δεν είχαν σχέση  με την πραγματικότητα.

- Το τι θα γινόταν την Β΄ Κυριακή δεν ξέρουμε, αλλά ας μη γελιόμαστε. Αυτοί που έφεραν υποψήφιο τον κύριο Σπύρου ήταν αυτοί της παραλίας της Χαλκίδας και όχι οι δημότες. Αυτοί έπεισαν στελέχη του Παγώνη, να πάνε με τον Σπύρου και πίστευαν πως θα ξεγελάσουν κι εμάς "τους χωριάτες" που ζούμε εκτός Χαλκίδας.