Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Άντε γειά. Σωστή η σκέψη, αλλά όπως λέει ο ίδιος θα χρειασθεί λίγο χρόνο, μέχρι να ωριμάσει και να γίνει απόφαση. Στο κάτω κάτω προεκλογικά έλεγε πως για τα πάντα θα κάνει μελέτες. Ανέθεσε λοιπόν σε μελετητή να του δώσει απάντηση για το πότε και πως θα αποχωρίσει από την θέση της αντιπολίτευσης, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην.... παράταξή του.

- Όχι τώρα του είπε ο μελετητής, αλλά αργότερα και του πρότεινε στις αρχές της Άνοιξης και μάλιστα του πρότεινε να μην δώσει το  δαχτυλίδι σε κανέναν από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, αλλά σε ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει υποστεί την φθορά της ήττας, αφού δεν συμμετείχε στις εκλογές του 2023, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, είναι νέος και μπορεί πραγματικά να ενώσει δυνάμεις στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως είναι αλήθεια πως δέχεται πιέσεις να δώσει το δαχτυλίδι σε  πρόσωπο εκτός ΠΑΣΟΚ και το οποίο διαδίδει πως θα αναλάβει την παράταξη!!! Εμείς λέμε πως αυτό δεν θα συμβεί, γιατί αυτό το πρόσωπο δεν έχει αυτά που πρέπει για να μπορέσει να δημιουργήσει μια ισχυρή παράταξη σε επίπεδο δήμου.