Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Α.Ο. Χαλκίς

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μετά από δημοσιεύματα ανακοινώνει για τους τρεις Βούλγαρους ποδοσφαιριστές τα εξής:
1. Ο ένας ανακοινώθηκε στις 17/1/2019 και έλαβε προκαταβολή 1600 € και οι άλλοι δύο στις 31/1/2019 και έλαβαν προκαταβολή 1500€ έκαστος.
2. Για ιδιωτική ασφάλεια, κάρτα Ευρωπαίου Πολίτη για την έκδοση των δελτίων 500€ καθώς και στον μάνατζερ άλλα 500€.
3. Για την διαμονή τους σε ξενοδοχείο μέχρι 14/3 1150€ με δωρεάν σίτιση για όσο διάστημα έμεναν.
Τα παραπάνω ποσά είναι βάση αποδείξεων και είναι στην...
διάθεση του καθενός.
Την Τρίτη 11/3 οι τρεις αξίωσαν το υπόλοιπο των χρημάτων τους που ήταν να πάρουν ως το τέλος της περιόδου από 1500€ έκαστος αλλιώς δεν θα κατέβαιναν να ....παίξουν την Κυριακή. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το Δ.Σ. ενώ 11 και 12/3 απείχαν των προπονήσεων και καλέστηκαν σε απολογία χωρίς να προσέλθουν. Την Τετάρτη 12/3 σε έκτακτο Δ.Σ. αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές και η απόφασή τους ανακοινώθηκε άμεσα όπως και στον μάνατζερ τους.
Την Πέμπτη 13/3 παρουσιάστηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και ζήτησαν να προπονηθούν και να παίξουν την Κυριακή το οποίο δεν έγινε δεκτό από το Δ.Σ. και τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από τα αποδυτήρια.
Το Δ.Σ. δεν είχε πρόθεση να ασχοληθεί με το θέμα πριν το κρίσιμο Κυριακάτικο παιχνίδι αλλά έπρεπε να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να φτάσει στην νίκη και να παραμείνει η ομάδα στην Γ Εθνική Κατηγορία και καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας να τους συμπαρασταθεί στην προσπάθεια τους.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.