Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.

- Πέρασε το Σάββατο και θα περάσει και η Κυριακή, αλλά να δούμε τι μας έμεινε από το Σάββατο και τι θα μας μείνει από Κυριακή!!! Χθες κέρδισε η ΔΡΟΣΙΑ, ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και η ΑΙΔΗΨΟΣ και έχασαν η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ και η ΣΚΕΠΑΣΤΗ αντίστοιχα, στους 3 αγώνες που είχαμε για την Α΄ Κατηγορία. Σήμερα έχουμε τους άλλους 5 αγώνες οι οποίοι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, κυριότερα για ΩΡΕΟΥΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ, ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και...
ΟΛΥΜΠΟ. Αν αυτές οι ομάδες κερδίσουν τους αντιπάλους τους, τότε το θέμα υποβιβασμός θα γίνει θρίλερ.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα θα υποδεχθεί τους ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ και κατά την άποψή μας ο Αυλωνίτης θα πρέπει να πάει με τους ποδοσφαιριστές στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και όλοι μαζί να προσευχηθούν, ώστε να πάψει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πληρώνει τις αμαρτίες των διοικούντων διαχρονικά. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά και να γράψουμε πως πρέπει να μπούνε με ψυχή και με μαγκιά στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα κανείς δεν θα τους ρίξει ευθύνες. Ευθύνες έχουν αυτοί που απαξίωσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να κάνουν τα κέφια τους.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αντιμετωπίζει εκτός τον ΑΙΟΛΙΚΟ και σίγουρα έχει δύσκολη αποστολή, αλλά δεν έχει κανένα άγχος, αφού εδώ και καιρό η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ έχει στόχο την 2η θέση και δύσκολα θα χάσει βαθμούς στην έδρα του. 

- Την Τετάρτη ορίσθηκε ο αγώνας ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ο οποίος είχε αναβληθεί αφού το γήπεδο αν και με πλαστικό χλοοτάπητα, είχε μετατραπεί σε λίμνη. αγώνας ζωής και θανάτου θα είναι και για τις δύο ομάδες, αφού η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει 24 βαθμούς και ο ΟΛΥΜΠΟΣ 22 και ο οποίος παίζει σήμερα με τον ΛΗΛΑ. Πάντως τον αγώνα της Τετάρτης θα παρακολουθήσουν  και προπονητές οι οποίοι δεν είναι αυτή την στιγμή σε ομάδα και είναι φίλοι του Νίκου Κιαπέκου.

- Για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων όσα γράψαμε τα πιστεύουμε και δεν τα ανακαλούμε. Δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά και φυσικά δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες. Οι δημότες θα ενημερωθούν και θα μάθουν πολλά για το χθες, το σήμερα και το αύριο, αφού δεν πρέπει να πάνε στην κάλπη χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει. Οι υποψήφιοι που λένε αλήθειες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Να φοβηθούν αυτοί που θέλουν να εξαπατήσουν τους δημότες με γενικόλογα και κούφια λόγια. Αυτοί που θέλουν την ψήφο και τον σταυρό προτίμησης και μετά θα χάσουν την επαφή με τον κόσμο.