Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ευχαριστούμε

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους ανθρώπους τους οποίους ίσως πικράναμε με την στάση μας. Τους αγαπάμε και το ξέρουν.
Στηρίζουμε τον Φάνη τον Σπανό, την Έλενα Βάκα, την κυρία Γκόγκου και υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους ανεξάρτητα με το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν.
Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που είναι ουδέτεροι ή είναι με όλους.
Εμείς στηρίζουμε φανερά τους υποψηφίους που στηρίζουμε και όχι γιατί....
παρεμβαίνουν οι κομματικοί ή παραταξιακοί φίλοι.
Για να τελειώνουμε, θα γράψουμε απλά πράγματα.
Φίλους στηρίζουμε και όχι όλους.
Ας βγει κάποιος άλλος να μας πει τι στηρίζει καθαρά και τότε θα τα πούμε.
Φίλες και φίλοι υποψήφιοι το apopsignomi δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Στηρίζει αξιόλογους ανθρώπους και δεν κρύβει ποτέ τις απόψεις του.
Λυπούμαστε ειλικρινά για τις συμπεριφορές υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών αλλά εμείς τους πιστεύουμε τους εκτιμούμε και τους στηρίζουμε.
Μπορεί ν΄ αργήσουν αλλά θα καταλάβουν πως αυτοί που τους χτυπούν την πλάτη το κάνουν για να είναι στο κομμάτι της πίτας και μόνο.
Εμείς σεβόμενοι τους αναγνώστες μας δεν κρύψαμε ποτέ πως είμαστε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι πουλητάρια, σαν αυτούς που είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μόνο για την καρέκλα.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και αυτό θα έπρεπε να το λάβουν υπ΄ όψιν τους τα πουλητάρια, τα οποία στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, πήγαν σε άλλα ψηφοδέλτια.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  στέλνει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Σεβασμός στις αποφάσεις και τις στηρίξεις του κόμματος.
Όποιοι επέλεξαν να είναι υποψήφιοι ειδικά σε ψηφοδέλτια που έχουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ να ξέρουν πως η πόρτα της ΝΔ έκλεισε γι΄ αυτούς.