Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Καλημέρα στους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Διαπιστώνουμε κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πως "τσιμπάτε" εύκολα και απαντάτε επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα σχετικά με τους 3 ποδοσφαιριστές από την Βουλγαρία.
Ερασιτεχνική ομάδα είσθε και είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Κάνουμε λάθος; 
Αν πληρώσατε περίπου 2.500 ευρώ τον μήνα για τον καθένα, αυτό δείχνει πόσο μακριά από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είσθε και γενικότερα από...
το ποδόσφαιρο.
Με πολύ λιγότερα χρήματα κυρίες και κύριοι του ΔΣ η ομάδα θα είχε 4-5 ποδοσφαιριστές από την Εύβοια και πολύ καλύτερους από τους κυρίους αυτούς, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα λέτε στο δελτίο τύπου, πούλησαν την ομάδα!!!!!
Δεν σας τιμούν τα όσα γράψατε στο δελτίο τύπου και η αλήθεια είναι πως δεν τους δώσατε τα υπόλοιπα και γι΄ αυτό έφυγαν. Τα ήθελαν μπροστά γιατί προφανώς ήξεραν πως στο τέλος δεν θα τα έπαιρναν.
Κυρίες και κύριοι και κάτι ακόμη. Αυτά τα χρήματα τα δώσατε εντελώς παράνομα και οι ευθύνες σας είναι μεγάλες. Δώσατε στην δημοσιότητα τις συναλλαγές σας, οι οποίες όμως δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει. Ελπίζουμε να μην έχει συνέχεια το θέμα. Πληρώσατε περίπου 8.500 ευρώ για δύο μήνες σε 3 ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τα όσα λέτε!!! Δηλαδή 4.250 ευρώ τον μήνα!!! 
Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κόσμος.
Σήμερα περιμένετε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα τα παιδιά τα οποία παίζουν για την ομάδα και το χαρτζιλίκι τους, τους το δίνετε σε προσκλήσεις!!!
Σήμερα περιμένετε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, για να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον οποίο εσείς  και οι μέχρι σήμερα διοικούντες απαξιώσατε.
Κυρίες και κύριοι σε απλά λαϊκά και στην γλώσσα του λαού, τα κάνατε σκατά, είτε επειδή είσθε άσχετοι, είτε επειδή το θέλατε.
Τα παιδιά θα παίξουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μακάρι να τα καταφέρουν. Εσείς πάντως ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ την ομάδα.