Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Δεν θέλω να ενοχλώ κανέναν, αλλά δεν θα γίνω ποτέ ο μαλάκας της υπόθεσης.
Δέχομαι καθημερινά τόνους λάσπης, από καλούς, έντιμους και καθαρούς ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να σώσουν τον ΛΗΛΑ (από ποιους άραγε) και προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.
Κύριοι στο Βασιλικό γνωρίζουν ΟΛΟΙ, τον ρόλο του καθενός και ποιοι προσπαθούν ν΄ αρμέξουν τον ΛΗΛΑ, οικονομικά ή πολιτικά, γιατί τον πέρασαν για αγελάδα.
Ποταμός είναι ο ΛΗΛΑΣ κύριοι και να είσθε σίγουροι....
πως θα σας παρασύρει κάποια στιγμή με τα ορμητικά νερά του και τότε θα τρέχετε. 
Μη νομίζετε πως θα χρειασθεί και πολύ νερό. Μια κουταλιά θα είναι αρκετή.
Επειδή ακούω πολλά για τους κυρίους Κοτσίφη, Αγραφιώτη και Κουτσαυλή, θα σας θυμίσω πως δικά σας φιλαράκια ήταν μέχρι χθες. Ήσασταν οικογενειακοί φίλοι, όταν μαζί φτιάξατε την διοίκηση πριν 2 χρόνια. Θυμόσαστε τι τους λέγατε;
Εγώ θυμάμαι τι τους έλεγα. 
Μπλέξατε κύριοι τους έλεγα, αλλά δεν με άκουσαν.
Κάναμε και τότε κριτική, όταν εσείς αφήσατε την ομάδα και κρυβόσασταν για να μην πληρώσετε τους ποδοσφαιριστές κι όταν κάποιοι από εσάς θέλατε να διαλύσει η ομάδα για να πάρετε τους ποδοσφαιριστές.
Θα μάθει κι άλλα πολλά ο κόσμος του Βασιλικού, αφού αυτό θέλετε.
Θα μάθει ποιος παίρνει χρήματα από την ομάδα, για να την υπηρετήσει και καλά κάνει, αλλά θέλει να ξεχάσει τα όσα έλεγε και τον στόχο που έχει.
Τώρα πρόεδρος είναι ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης και ξέρουμε καλά το πως και το γιατί. 
Θα στηρίζαμε την προσπάθειά του, αλλά δυστυχώς κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν τον ΛΗΛΑ στο πουθενά και τον έπεισαν να ακολουθήσει αυτή την πορεία.
Τ΄ αποτελέσματα θα τα δείτε σύντομα. Πολύ σύντομα.
Ο κ. Ελευθεριάδης θα πρέπει να ξέρει πως εμείς τον λόγο μας τον κρατάμε, αλλά δεν θα σκύψουμε ποτέ στους δήθεν και στους ανθρώπους που θέλουν τον ΛΗΛΑ μαγαζάκι τους.
Κύριε Ελευθεριάδη, καλή δύναμη, αλλά θα μας επιτρέψετε να γράφουμε αλήθειες για τον ΛΗΛΑ, επειδή ο κόσμος του Βασιλικού θέλει να ξέρει.
Καλημέρα σε όλους και όλες και τους όψιμους υποστηρικτές του ΛΗΛΑ, που τον οδηγούν εδώ και ένα περίπου χρόνο στο πουθενά, για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν.