Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Λίγες μέρες πριν την γιορτή της Παναγιάς και θα πρέπει κι εμείς να πατήσουμε κάπως το φρένο.
Έτσι από σήμερα θα λέμε την καλημέρα μας και ίσως γράφουμε και κάτι αραιά και που.
Η ΕΠΟ έχει εκλογές στις 18 Αυγούστου, αλλά με τους διορισμένους που έχει ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ότι κι αν συμβεί πάντως η διοίκηση Γραμμένου, αν τελικά εκλεγεί, δύσκολα θα διοικήσει και βλέπουμε πάλι να έρχονται διορισμένοι!!!!
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου πάντως κράτησε γερά και θα ....
είναι υποψήφιος όχι με το ψηφοδέλτιο του Σαββίδη και του Μελισσανίδη, αλλά με το απέναντι από αυτούς που είχαν και το μέλι και την κουτάλα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζει την προετοιμασία του και ταυτόχρονα πάει  φουλ για Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν διοίκηση και προπονητής. Δεν είναι κακό να πιστεύεις σε κάτι, αλλά είναι κακό να σε χρησιμοποιούν για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους οι διορισμένοι της ΕΠΟ.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ  έχει ανάψει στο φουλ της μηχανές και μάλλον είναι κοντά σε νέα μταγραφή επιθετικού. Ο προπονητής κ. Λύκος ξέρει πως η ομάδα πέρα από την άμυνα, θα πρέπει να έχει και ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βλέπουν δίχτυα. Στο επίπεδο επικοινωνίας δεν έχουμε δει κάτι ακόμη, αλλά είναι βέβαιο πως κάτι θα κάνουν ο κ. Κατσινόπουλος και οι συνεργάτες του στην διοίκηση.
Στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, το έχουν ρίξει στην σκληρή προετοιμασία, αφού κάθε μέρα συζητούν στην πλατεία και κάπου κάπου γράφουν και καμία επιστολή.
Ομάδα πάντως μόνο με θαύμα θα δούμε, εκτός κι αν κάνουν κανένα τάμα στην Παναγιά!!!
Στο μέτωπο των ραδιοφωνατζήδων δεν έχουμε κάτι το συγκλονιστικό. Όλα κυλούν ομαλά και ήρεμα. Μεγάλη η διαφημιστική πίτα και έτσι θα έχουμε άνετους ραδιοφωνατζήδες οι οποίοι θα τα δώσουν όλα τουλάχιστον στο αθλητικό κομμάτι. Συγνώμη αλλά πιο κάτω δεν πάει κι έτσι δεν υπάρχει ανησυχία.
Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΕ θα έχουμε την κλήρωση για το Κύπελλο Εύβοιας.
Καλημέρα σε όλες και όλους.