Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Άποψή μας

Κύριοι, ας σταματήσουμε το αστείο εδώ.
Οι εκλογές στην ΕΠΟ φέρνουν στην επιφάνεια το μίσος που έχουν κάποιοι εναντίον του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έφτασε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.
Δεν πίστευαν κάποιοι πως ένας παράγοντας από την Εύβοια, θα έφτανε τόσο ψηλά και πως δεν θα υπέκυπτε, ώστε να βάλει την κουτάλα στο μέλι και ν΄ αρχίζει να το μοιράζει, ώστε να γλυκαθούν όλοι και να μη μιλάνε.
Ο Παπακωνσταντίνου δεν το έκανε αυτό και κάποιοι άρχισαν....
να ρίχνουν τα βέλη τους.
Το κακό ξέρετε ποιο είναι;
Τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και την πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν την άντεξαν πολλοί. Δεν πίστευαν πως θα έφτανε τόσα ψηλά και πως δεν θα υπέκυπτε στις πιέσεις.
Ήθελαν να τον οδηγήσουν στην κουτάλα με το μέλι, ώστε να το βάλει σε βαζάκια και να αρχίσει την διανομή. Δεν το έκανε. Αυτό του κόστισε, αλλά είναι νικητής γιατί "δεν τα πήρε και δεν τους τα έδωσε".
Δυστυχώς κάποιοι και στην Εύβοια, έσκασαν από το κακό τους, για την πορεία που είχε ο κ. Παπακωνσταντίνου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το χειρότερο όλων είναι πως κάποιοι από αυτούς δηλώνουν φίλοι του, αλλά είναι φίδια.
Αγαπητέ κύριε Παπακωνσταντίνου, έχετε δίκιο γι΄ αυτά που γράφετε για κάποιους στην Αθήνα, αλλά δεν θα γράψετε ποτέ για "τους νεκροθάφτες" τους ντόπιους. Δεν θα το κάνετε, γιατί δεν είσθε ίδιος μ΄ αυτούς.
Είμαι βέβαιος πως η Εύβοια δεν θα ξαναδεί παράγοντα σε θέση αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ.
Μία μόνο περίπτωση υπάρχει. Να είναι και πάλι ο Γιάννης Παπακωσταντίνου