Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Όλα πάνε καλά, καλύτερα δεν θα μπορούσε να είναι για την Ελλάδα μας.
Στην πολιτική, ο Τσίπρας χαμογελάει και ζει στον δικό του κόσμο, ο άλλος της παιδείας ο οποίος λέει πως στο στρατό πάνε όλοι και όχι μόνο οι άριστοι, δεν έχει πάει φαντάρος και φυσικά ο δικός μας ο υφυπουργός γυρίζει από τον Βορρά μέχρι τον Νότο της Εύβοιας και παραδίδει μαθήματα για τα κόκκινα δάνεια!!!!
Στην οικονομία καλύτερα δεν γινόταν να πάει. Η τσέπη όλων άδεια, ....
γάλα για τα παιδιά μας δεν έχουμε και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν κατασκηνώσει στα διόδια, όχι ως κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αυτό το ξέχασαν, αλλά επειδή εκεί έχουν δώσει ραντεβού με την ανάπτυξη!!!!
Στο ποδόσφαιρο, έχουμε το τέλειο. Στην ΕΠΟ δεν βλέπουμε να γίνουν εκλογές, αφού έχασαν την μπάλα οι εξυγιαντές, αλλά και οι διορισμένοι θέλουν το μισθό τους. Ο Μελισσανίδης ελπίζει στο θαύμα της Παναγιάς και ο Σαββίδης ελπίζει σε ρωσική παρέμβαση. Από την άλλη ο δικός μας Παπακωνσταντίνου, λέει στον Γραμμένο πως η δύναμη του χρήματος, είναι ο ορισμός της παράγκας κι εκείνος θυμώνει!!!
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ περιμένει αυτές τις μέρες να δηλώσει την συμμετοχή του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και παρουσιάζει ως παιχτούρα ποδοσφαιριστή ο οποίος άλλαξε 15 ομάδες σε λιγότερο από 10 χρόνια!!!!
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ το παλεύει με στόχο την καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική, αλλά θα πρέπει να δει τι θα κάνει επιθετικά, γιατί εκεί μάλλον θα έχει προβληματάκι, αλλά έχει χρόνο. Επικοινωνιακά, δεν έχει κάνει κάτι, ούτε τοπικά, ούτε γενικότερα. Λένε πως σύντομα κάτι θ΄ αλλάξει.
Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, γέμισε με ποδοσφαιριστές το γήπεδο και όλα αυτά με δύο κινήσεις. Η ομάδα έχει γυναίκα στο ΔΣ και τεχνικό διευθυντή. Πάντως άνθρωπος της ΕΠΣΕ πέταξε μια ωραία ατάκα χθες στον αγιασμό. Είπε: "Φροντίστε ν΄ αλλάξετε πάλι πρόεδρο. Πιστεύω πως δεν θα φτάσετε στο σημείο να φέρετε κάποιον από την Βόρεια Εύβοια"!!!
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κράτησε τους ποδοσφαιριστές που είχε σε μεγάλο βαθμό, αλλά κάτι δεν κράτησε καλά και ευχόμαστε να μην του βγει σε κακό.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ φαίνεται πως πραγματικά άλλαξε σελίδα, αφού οι διοικούντες την ομάδα και ακούνε και βλέπουν και διορθώνουν τα λάθη. Δεν θέλουμε να τους ματιάσουμε και γι΄ αυτό σταματάμε εδώ.