Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Την καλημέρα μας θα την λέμε κάθε πρωί και θα ευχόμαστε σε όλες και όλους, Καλή Παναγιά.
Από που ν΄ αρχίσουμε σήμερα;
Κάποιοι μας είπανε πως υπάρχει κίνδυνος να μην κατέβει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, επειδή λέει δεν έχει άδεια το γήπεδο Αλιβερίου!!!
Ποιο γήπεδο άραγε έχει άδεια;
Ποιο γήπεδο πληρεί τις προϋποθέσεις;
Φυσικά στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου είναι στον κόσμο τους, αφού όπως λένε δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να γίνουν τα γήπεδα σωστά και να πάρουν άδειες.
Αυτό όμως είναι άλλο θέμα. Η διοίκηση του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ δεν θα κρεμάσει την ομάδα, επειδή ...
κάποιοι δεν έκαναν ή δεν θα κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Θα γίνουν ρόμπα οι δημοτικοί άρχοντες και όχι οι διοικούντες τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Λύσεις υπάρχουν. Ο κ. Κατσινόπουλος και οι συνεργάτες του, δεν είναι παιδάκια για να παίξουν με την ομάδα. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα βρει την λύση και σύντομα θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ.

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Κακαβά, κατέθεσε την εγγυητική των 300.000 ευρώ στην τράπεζα!!!! Εμείς ούτε οικονομολόγοι είμαστε, ούτε λεφτάδες, για να ξέρουμε από τέτοια, αλλά αν δεν κάνουμε λάθος, την εγγυητική την παίρνεις από την τράπεζα και την καταθέτεις στην ΕΠΟ για να είναι στο φάκελό σου. Κάνω λάθος;
Ο κ. Κακαβάς είπε επίσης πως θα ανέβουν και οι 4 ομάδες οι οποίες στον όμιλό τους τερμάτισαν στην 2η θέση. Η πολύ σιγουριά, δεν θα έπρεπε να είχε οδηγήσει τον κ. Κακαβά σε μεταγραφές επιπέδου Β΄ Εθνικής;
Κύριοι ο χρόνος τελειώνει και εμείς απλά σας ευχόμαστε ΚΆΘΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.

Ο γενικώς γ-μάω.. Πόσο μάγκας μπορεί να θέλει να δείξει κάποιος πως είναι, όταν από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα τρέχει μόνος του και βγαίνει δεύτερος;
Είναι τόσο μάγκας που θέλοντας να δείξει στους άλλους πως "μας έχει", κραυγάζει λέγοντας "τον νου σου"!!!! Συνέχισε έτσι αφού το παραμύθι το ξέρεις καλά. Στο κάτω κάτω, θα σε συγχωρέσει ο Θεός, αφού αύριο είναι Κυριακή και θα περάσεις να κάνεις και τον σταυρό σου.
Εμείς αγαπητέ κύριε τον νου μας τον έχουμε κι ευχόμαστε να τον έχουν κι αυτοί οι οποίοι ξέρουν τι τους περιμένει, αν τους ξεφύγεις. Ευτυχώς όλα τα έχουν υπό έλεγχο και δεν θα μπορέσεις να τους τελειώσεις. Έχε κι εσύ τον νου σου, αλλά τι να φοβηθείς; Πιο κάτω δεν έχει!!!

Φταίω εγώ τώρα που θα γραψω γι αυτούς που μας παραπλανουν μ' αυτά που γράφουν;
Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις στο επίσημο blog της ομάδας πως την Κυριακή 13 Αυγούστου η ομάδα έχει φιλικό αγώνα περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά, να ετοιμάζεις εκδρομουλα με στάση σε κάθε παραλία και ξαφνικά να μαθαίνεις πως ο αγώνας είναι παρελθόν; Ξέρεις πόσο άσχημο είναι, αυτοί που σε διαβάζουν να ξεκινήσουν να πάνε την Κυριακή στο γήπεδο; Τι θα τους πεις;  Θα τους πεις πως αυτά τα γράφει το blog της ομάδας; Κυριοι θα το διορθωσετε ή όχι; 
Τελικά ο αγώνας Σάββατο ή Κυριακή; 

Τι να τα κάνει τα φιλικά παιχνίδια η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ή η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ;Ένα και καλό φτάνει.  Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Εύβοιας ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ!!!!!  Κυριε Καλυβίτη, ούτε ο Θεός δεν θα μπορούσε να κλείσει τέτοιο ραντεβού. Κι όμως η επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΕ τα κατάφερε.  Κύριε Κιαπέκο θα ήταν με περισσότερο ενδιαφέρον ο αγώνας αν είχε έδρα το γήπεδο της ΚΑΣΤΈΛΛΑΣ.