Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα , καλημέρα, καλημέρα και υπομονή, αφού οι πληροφορίες λένε πως ο Τσίπρας θα καταργήσει την ζέστη!!!!
Καλημέρα και υπομονή, αφού άλλες πληροφορίες λένε, πως η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα κάνει επιτέλους αυτό που έπρεπε να είχε κάνει από καιρό. θα δηλώσει πως δεν θέλει χάρες και θα πάρει αγωνιστικά την άνοδο στην Β΄ Εθνική!!!!
Καλημέρα και υπομονή, αφού ο τύπος που μοιράζει πληροφορίες, μας είπε πως αυτοί που αγαπούν την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα την δηλώσουν στην Γ΄ Εθνική γιατί έτσι πρέπει ή στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας, για να "την σπάσουν" στην ΕΠΣΕ!!!
Καλημέρα και υπομονή, αφού όπως είδατε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, .....
αφού η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ "στα πέναλτι" κέρδισε την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.
Καλημέρα και υπομονή, αφού ο κ. Χρήστος Πατσατζόγλου, σύντομα θα δεχθεί πρόταση και θα μιλήσει για πολλά και για πολλούς.
Καλημέρα και υπομονή, αφού ο τερματοφύλακας του ΛΗΛΑ Λουκάς Μαντάς έγραψε στίχους και ψάχνει για συνθέτη και τραγουδιστή!!! Ταλαντούχος στιχουργός!!!
Καλημέρα και υπομονή, αφού ο Δήμαρχος κύριος Παγώνης θα κάνει δηλώσεις και θα πει πως όλα τα έργα που κάνουν ο Μπακογιάννης και ο Σπανός, ενώ έπρεπε να τα είχε κάνει ο Δήμος, τα κάνουν επειδή έχουν καλές σχέσεις μαζί του!!!!!
Καλημέρα και υπομονή, αφού ο δήμαρχος Μεσσαπίων Διρφύων υποσχέθηκε να προσέξει λίγο την διατροφή του, αφού η ζυγαριά χτύπησε κόκκινο, αλλά δεν τον αφήνουν οι δημότες ήσυχο. Τον ταΐζουν συνεχώς από λαγούς μέχρι αγριογούρουνο!!!