Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Για τον αντιδήμαρχο Κύμης

Κύριε Θεοδώρου, ένας αντιδήμαρχος πρέπει να απαντά με την ίδια ταχύτητα σε όλα τα θέματα και όχι μόνο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον πρώην δήμαρχο κ. Θωμά και τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ.
Θα πρέπει επίσης όταν υπογράφει ένα δελτίο τύπου, ως αντιδήμαρχος να προσέχει και την σύνταξη και όλα τα σχετικά. Τέλος πάντων.
Κύριε Θεοδώρου, αγαπητέ αντιδήμαρχε του αθλητισμού, τα γήπεδα του δήμου σας δεν έχουν άδειες και γι΄ αυτό δεν φταίει ο Θωμάς. Εδώ και 2 χρόνια το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και αν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε τον Δήμο Χαλκιδέων και ιδιαίτερα τον ΔΟΑΠΠΕΧ κι ακόμη ....
καλύτερα τον κ. Κουσκούτη που έτρεξε το θέμα. Τι κάνατε εσείς ως αρμόδιος αντιδήμαρχος;
Για το γήπεδο της Κύμης καθημερινά άνθρωποι που σήμερα είναι στην ίδια παράταξη μ΄ εσάς έκαναν καταγγελίες, επειδή ο Θωμάς προσπαθούσε να κρατήσει σε υποφερτή κατάσταση το γήπεδο.
Αν ο Θωμάς πήρε λεφτά από το ταμείο του δήμου και τα πήγε στον ΑΟ ΚΥΜΗΣ να πάτε να το πείτε αρμοδίως και όχι με υπονοούμενα. Στην πολιτική μιλάμε με αποδείξεις και όχι καφενειακά.
Αντιδήμαρχε κύριε Θεοδώρου, λάσπη στον ανεμιστήρα μπορεί να ρίχνει ο καθένας, αλλά ως νέος άνθρωπος, πρέπει να μην πάτε με τον παλιομοδίτικο τρόπο.
Τα θέματα στην περιοχή είναι πολλά και σ΄ αυτά πρέπει να δώσετε λύσεις.
Σας θέσαμε κι εμείς ερωτήματα, αλλά δεν απαντήσατε. Σας πονάνε μόνο αυτά που γράφει ο πρώην δήμαρχος κύριος Θωμάς!!!! Φαντάζομαι θα τον βλέπετε και στον ύπνο σας, αφού γράφετε απαντήσεις μετά τα μεσάνυχτα!!!
Γήπεδα χωρίς άδειες, Κλειστό γκρεμισμένο, σκουπίδια, οδικό δίκτυο, δημοτικό σχολείο της Κύμης ακόμη περιμένει, η ομάδα σας ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ παίζει στην Χαλκίδα, ενώ είχατε πει πως εκεί θα ήταν για λίγες αγωνιστικές!!! Είχατε πει πως ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ θα έφτιαχνε δικό του Κλειστό με χρήματα της οικογένειά σας και πως η ομάδα δεν θα έφευγε από την Κύμη για κανέναν λόγο!!!!
Λόγο έχετε τελικά;
Κύριε Θεοδώρου, οι δημότες περιμένουν να δούνε τα δικά σας έργα. Ο κ. Θωμάς είναι αντιπολίτευση. Θέλετε δεν θέλετε θα τον έχετε απέναντί σας στις δημοτικές εκλογές.Θα σας κρίνουν οι δημότες γι΄ αυτά που δεν κάνατε, ενώ τα είχατε υποσχεθεί.
Αφήστε τον Θωμά λοιπόν και κάντε κάτι για παράδειγμα για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.