Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Καλή σας μέρα κυρίες και κύριοι του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Φαίνεται πως δεν θέλετε να καταλάβετε κάποια πράγματα.
Θα σας τα εξηγήσουμε λοιπόν μία ακόμη φορά.
Έχετε παρεξηγηθεί με την αλήθεια και κρατάτε τις αποστάσεις σας από αυτήν.
Αυτή είναι οι πραγματικότητα αρέσει δεν αρέσει. Φυσικά και έχετε λόγους που το κάνετε αυτό.
Για κάποιους οι λόγοι είναι πολιτικοί, παραταξιακοί, συντεχνιακοί, για κάποιους άλλους οικονομικοί και για κάποιους είναι υπαρξιακοί. Εμείς δεν θα χρειασθεί να ....
αιτιολογήσουμε κάτι.
Όσες φορές μας βάλατε απέναντι χάσατε και προσπαθείτε με κούφια λόγια και κατινιές, να το ξεπεράσετε.
Δεν σας φταίμε εμείς. Έχετε βάλει απέναντι συγγενείς και φίλους. Τι να περιμένουμε εμείς;
Κυρίες και κύριοι του ΛΗΛΑ, λέτε πως εμείς πληρωνόμαστε για να γράφουμε όσα γράφουμε. Καλά κάνουμε, αφού αυτή είναι η δουλειά μας. Εσείς τι κάνετε; Κάποιοι πληρώνεστε από τον ΛΗΛΑ, κάποιοι άλλοι θέλετε τον ΛΗΛΑ για πολιτική εξαργύρωση,κάποιοι άλλοι για να λέτε πως κάτι είσθε και κάποιοι για να έχουν μια καλύτερη μεταχείρηση τα παιδιά σας!!!! Πόσοι από εσάς αγαπήσατε ξαφνικά τον ΛΗΛΑ; Ξέρατε που είναι το γήπεδο; 
Για τον κ. Ελευθεριάδη, τον κ. Σφύρλα και την κυρία Βελή, δεν θα γράψω τίποτα και οι λόγοι είναι γνωστοί. Η απόφαση ήταν επιλογή τους, όπως επιλογή τους ήταν και με το ποιους θα συνεργασθούν.
Για τον προπονητή κ. Γιώργο Λάμπρου, ξέρω τον χαρακτήρα του και δεν έχω καμιά αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει. Θα προσπαθήσει και δεν θα έχει καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα. Την ευθύνη θα την έχουν, αυτοί οι οποίοι έχουν άλλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Ο κ. Ελευθεριάδης έπρεπε να είχε μάθει πως κάθε προπονητής επιλέγει τους συνεργάτες του και τότε μόνο είναι αυτός υπεύθυνος.
Επειδή κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει, εμείς ξεκαθαρίζουμε την θέση μας.
Με αυτές τις προϋποθέσεις ο ΛΗΛΑΣ δεν μπορεί ν΄ αλλάξει επίπεδο και δεν μπορεί να είναι του Βασιλικού. Είναι μαγαζάκι συμβιβασμένων και τίποτα παραπάνω. Σύντομα θα το καταλάβουν ΟΛΟΙ.