Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χορεύει σε ρυθμούς Καλοκαιριού ο κορονοϊός και όλα δείχνουν πως του αρέσουν οι διακοπές και πως τις κάνει δωρεάν, αφού μπαίνει μέσα μας και τον κουβαλάμε εμείς από νησί σε νησί, από παραλία σε παραλία και από πάρτι σε πάρτι.
Τον βολεύει όπως όλα δείχνουν η  ανευθυνότητα κάποιων οι οποίοι ακόμη και σήμερα και ενώ έχουν χαθεί χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί επιμένουν ακόμη να ζούνε στον δικό τους κόσμο. Επιμένουν και παριστάνουν τους ήρωες αντίστασης και βρίσκουν έδαφος, να λένε τις μαλακίες τους χωρίς καμία επιβάρυνση, αφού το κράτος δεν εφαρμόζει τον νόμο και αυτό το ξέρουν.
Μιλούν αυτοί για Συνταγματικά δικαιώματα και την ίδια στιγμή, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση βγαίνει ο κάθε ψεκασμένος, βρίζει, συκοφαντεί και ....μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις και κανείς δεν παρεμβαίνει για να τον σταματήσει, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους.

- Κύριοι της κυβέρνησης, κύριε πρωθυπουργέ, τολμήστε επιτέλους να βάλετε στην άκρη όλους αυτούς που απέκτησαν ξαφνικά επιστημονικές γνώσεις, από το πουθενά. Μην κάνετε αναφορές και μην τους παρακαλάτε. Κανένας εργοδότης να μην έχει στην δουλειά του ανεμβολίαστους. Σε καμία υπηρεσία του δημοσίου να μην υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς να έχουν εμβολιαστεί. Να μην επιτραπεί η είσοδος σε υπηρεσίες αυτών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Σε κανένα σχολείο παιδιά ανθρώπων που δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Κύριε Πρωθυπουργέ να τελειώνουμε. Δεν μπορεί το κράτος να παρακαλάει για πολύ. Το είπατε εκατό φορές. Η μόνη λύση το εμβόλιο. Αν αυτό ισχύει, κανένας αρνητής του εμβολίου να μην απολαμβάνει το παραμικρό, αφού βάζει σε κίνδυνο την υγεία όλων.

- Αφού είπανε τα όσα είπανε οι ψεκασμένοι για τις παρενέργειες και δεν έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους, τώρα τις μετέθεσαν για το μέλλον. Θα δείτε λέει τι θα πάθουν σε 10 χρόνια αυτοί που κάνουν το εμβόλιο. Τι άραγε θα πάθουμε και πόσο χειρότερο θα είναι αυτό, από αυτό που πάθατε εσείς οι αρνητές; 

- Πόσο ψεκασμένος μπορεί να είναι κάποιος, ο οποίος χρησιμοποιεί τον Σταυρό και τις εικόνες ή την Ελληνική Σημαία για να περάσει μηνύματα;  Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να μην έχει τον διάβολο μέσα του;

- Δεν υπάρχει σωτηρία, αν δεν κλείσουν όλες οι πόρτες για αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Κύριε πρωθυπουργέ, αποφάσεις τώρα χωρίς αστερίσκους και παραθυράκια. Πριν κάποιος πει καλημέρα και θελήσει να εξυπηρετηθεί να δείχνει το γνήσιο πιστοποιητικό του εμβολιασμού του. Αν δεν έχει να τρώει πόρτα.