Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

...η άποψή μας

 -  Γιατί άραγε θα πρέπει να δείξουμε κάποιον άλλον χαρακτήρα από τον πραγματικό μας, για να τα έχουμε καλά με όλους; Ποιος σας είπε πως τους χρειαζόμαστε όλους;
Παρακολουθήσαμε σήμερα μια ενημερωτική εκδήλωση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Εύβοιας και ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κούκουζα και τον κ. Γιώργο Καλίτσα για την πρόσκληση και την φιλοξενία.
Εμείς καταθέσαμε την δική μας άποψη και μας ενόχλησε το ότι αφού τοποθετήθηκαν, αποχώρησαν, αλλά αυτό που ήταν στ΄ αρνητικά ήταν η απουσία .....του κ. Ρέτσα της ΕΠΣΕ ο οποίος ήταν και ομιλητής, αλλά δεν τον ακούσαμε.
Εκπροσωπήθηκαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας από τον κ. Ρόγκα, ενώ ο πρόεδρος κ. Τοκπασίδης παρακολουθούσε την συνεδρίαση από τον χώρο της εργασίας του και έστειλε και μήνυμα.
Για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας ήταν εκεί ο πρόεδρος κ. Φανός Λευτέρης και το μέλος του ΔΣ κ. Χουντάσης.
Για να τα γράφουμε όλα, την απουσία του κ. Ρέτσα "κάλυψε" ο κ. Κατσαντώνης ο οποίος όμως για ειδικούς λόγους δεν μπορούσε να μιλήσει και έτσι η ΕΠΣΕ δεν είχε φωνή σ΄ αυτή την συνάντηση, η οποία όμως είχε θέμα τον αθλητισμό......
Όταν αυτό το πρόγραμμα που παρουσιάσθηκε, ολοκληρωθεί, θα γράψουμε πολλές λεπτομέρειες και μακάρι να προσφέρει στον τόπο και τον αθλητισμό.