Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Έχεις δίκιο.....

 - Μπορεί να έχεις δίκιο κύριε, αλλά θα μας επιτρέψεις να σου απαντήσουμε.  Καμία απολύτως ιδιαίτερη σχέση δεν έχουμε με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, όπως δεν έχουμε και με καμία ομάδα. 
Διαβάζουμε, ακούμε και γράφουμε απλά την άποψή μας. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι θα πούνε οι άλλοι και πως θα σχολιάσουν την άποψή μας.
Ας μη γελιόμαστε όμως. Κάποιοι εκεί στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ δεν μπορούν αν δεν βάλουν τα δάχτυλά τους για να βγάλουν τα μάτια τους.
Τα ίδια και χειρότερα δεν είχαν γίνει επί προεδρίας Θανάση Λιαγκούκου; Τα ξεχάσαμε;
Τα ίδια λοιπόν και χειρότερα συμβαίνουν και τώρα. 
Παραιτήσεις είχαμε και τότε, παραιτήσεις και τώρα. Κανένα ενδιαφέρον από τους Λαμψακιώτες και τότε, κανένα και τώρα.
Γιατί λοιπόν να μην βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει;
Σεβόμαστε τους πάντες και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσιτίνη, όπως είχαμε..... σεβαστεί και τον πρώην πρόεδρο κ. Λιαγκούκο.
Δεν γράψαμε τότε κάποια πράγματα με το όνομά τους και δεν θα γράψουμε και τώρα, μόνο και μόνο για να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά.
Απευθυνόμαστε προσωπικά στον Δημήτρη Τσιτίνη, στον κ. Κορκόβελο, τον κ. Παπουτσή, τον κ. Ευαγγελινό και όλους όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους τα τελευταία χρόνια, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και για την περίοδο 2021 - 2022 για το καλό της ομάδας.
Αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες, αφού η πανδημία δημιουργεί προβλήματα, αλλά δεν είναι η μόνη που φταίει.
Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει εγκαταλειφθεί και όσοι το διοικούν έχουν στο μυαλό τους την δική τους καρέκλα και όχι αυτό που ανέλαβαν να υπηρετήσουν.
Ειλικρινά δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε κανέναν, αλλά η ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ πρέπει να προχωρήσει κι αν μπορούμε κάπου και σε κάτι να βοηθήσουμε θα το κάνουμε.
Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και ούτε χαϊδεύουμε αυτιά, αλλά δεν θα υπηρετήσουμε και αυτούς που θέλουν να το τερματίσει ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ για να εμφανισθούν ως σωτήρες.
Και πάλι συγνώμη και ελπίζουμε αυτή την Κυριακή στις 11:00 το πρωί ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ να αποκτήσει διοίκηση.