Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά, αφού λεφτά υπάρχουν και  δικηγόροι τρίβουν τα χέρια τους, αφού αν δεν υπήρχαν και τα "ψώνια", αλλά και τα πλυντήρια τα οποία συνιστούν απορρυπαντικό με μπλε και πράσινους κόκκους, αυτοί δεν θα είχαν δουλειά!! Λένε πως η ΕΠΟ θ΄ αναδείξει τον τύπο, ως τον καλύτερο ποδοσφαιρικό παράγοντα, έστω και σε επίπεδο πατώματος, αυτόν που ....κολλάει ένσημα και σε πλυντήρια και όχι μόνο σε ανθρώπους!!!!!

- Γιατί να υποκύψουν οι παράγοντες, στα θέλω κάποιων ποδοσφαιριστών; Είναι δυνατόν να έχουν τέτοιες απαιτήσεις οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα, με μισθούς από ερασιτεχνικά σωματεία;;;; Πάντα θα υπάρχουν 2 - 3 κορόιδα τα οποία θα πληρώνουν επειδή έχουν ανέβει σε καλάμι και πιστεύουν πως θα πάρουν πρωταθλήματα και θ΄ ανέβουν κατηγορίες, αλλά οι υπόλοιποι δεν είναι μαλάκες για να παρασυρθούν σ΄ αυτό το παιχνιδάκι.

- Είναι αλήθεια; Η ΕΠΟ κατατάσσει σε επίπεδο Γ΄ τοπικού την Α΄ Εθνική Γυναικών; Αλήθεια είναι αφού αν διαβάσαμε καλά, για κάθε μεταβολή δελτίων, το παράβολο είναι ίδιο για τις δύο κατηγορίες!!!!!