Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Τις κατηγορίες στο ποδόσφαιρο μπορεί μια ομάδα να τις ανεβοκατεβαίνει, αλλά την ιστορία της ομάδας, κανείς δεν μπορεί να την εξαφανίσει. Αναφερόμαστε στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος χθες είχε μία ακόμη Γενική Συνέλευση η οποία και δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα, αφού και πάλι δεν υπήρχε συμμετοχή. Άπαντες απόντες και είναι πλέον φανερό πως δεν ενδιαφέρεται η πόλη των Ψαχνών για την ομάδα. 
Δεν ξέρουμε γιατί ενοχλεί η αλήθεια και φυσικά δεν ξέρουμε γιατί να μαλώνουν μεταξύ τους και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι υπηρέτησαν τον ΗΡΑΚΛΗ με τον έναν και τον άλλον τρόπο.
Τις τελευταίες μέρες είχαν ακουσθεί πολλά για ενδιαφερόμενους.
Στην αρχή μιλούσαν για τις ακαδημίες και να αγωνισθεί η ομάδα στην Γ  Τοπική κατηγορία, μετά στην Α΄ Τοπική και στο τέλος να συνεχίσουν οι ακαδημίες και η ομάδα ν΄ αγωνισθεί στην Γ΄ Εθνική.
Τίποτα τελικά δεν ίσχυε και οι διάφορες δικαιολογίες που ακούμε, είναι.... για μικρά παιδιά και δεν τιμούν αυτούς που τις χρησιμοποιούν.
Εμείς έχουμε την άποψή μας και αυτή είναι καθαρή.
Δεν δεχόμαστε να διαδίδουν κάποιοι, πως η ομάδα με όποια διοίκηση κι αν συνέχιζε θα δεχόταν πόλεμο, από τους κυρίους Στούπα, Γκαλούφα!!!
Πρέπει να είναι άμυαλοι αυτοί που το λένε ή προσπαθούν να κρύψουν την αδυναμία τους στο να βρούνε διοίκηση.
Ο μπάρμπα Στέλιος κύριοι, δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του και γράφει αλήθειες. Είναι άλλο να μιλάς, επειδή έχεις ματώσει οικονομικά και έχεις τρέξει για τον ΗΡΑΚΛΗ και άλλο το να μιλάς χωρίς να πληρώνεις ή και να πληρώνεσαι από την ομάδα.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή. Τον ΗΡΑΚΛΗ τον πολέμησαν πολλοί και για τον ΗΡΑΚΛΗ αδιαφόρησαν ΟΛΟΙ, εκτός από τους ελάχιστους οι οποίοι τον πλήρωσαν ακριβά, γιατί απλά το γούσταραν  και αγαπούσαν την ομάδα.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το τελευταίο διάστημα, έκανε μια κίνηση ο κ.
Αντώνης Πριόνας ο προπονητής, ο οποίος πίστεψε πως η προσπάθειά του θα βρει στήριξη από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είναι και στον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Αυτό πίστεψε.
Δυστυχώς δεν τον στήριξε κανείς. Τι ζήτησε; Υπήρχαν 4 - 5 άνθρωποι οι οποίοι δέχθηκαν να υπηρετήσουν την ομάδα. Ο Αντώνης περίμενε να βάλουν και οι αυτοδιοικητικοί από 1 - 2 άτομα ο καθένας και έτσι να σχηματισθεί μια διοίκηση "να τρέξει" έστω και προσωρινά την ομάδα.
Αγαπητέ Αντώνη, τα Ψαχνά δεν θέλουν την ομάδα. Δεν θέλουν τον ΗΡΑΚΛΗ και το ξέρεις.
Ξέρεις πως ο Στούπας έχει δίκιο, όταν λέει πως δεν θα συνεχίσουν να παριστάνουν το μαλάκα, για έναν ΗΡΑΚΛΗ που κανείς δεν τον θέλει ή τον θέλουν με την προϋπόθεση πως "θα ματώνουν" άλλοι.
Πολλοί είπαν και έγραψαν "τίτλοι τέλους" για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα το δεχθεί αυτό, γιατί πιστεύει πως όταν κάποιος αγαπάει κάτι και βλέπει να το σκοτώνουν, αγριεύει και τότε μπορεί να απαντήσει σκληρά και με παρέμβασή του, να σώσει την παρτίδα και το κύρος μιας ομάδας που έγραψε ιστορία.