Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Να στείλω ένα μήνυμα "ως ερασιτέχνης μαλάκας", στον "επαγγελματία αρχιμαλάκα", για να μην νομίζει πως διεκδικώ να γίνω κι εγώ "αρχιμαλάκας" και να του πάρω την θέση.
Αγαπητέ, να διαβάσεις προσεκτικά τις δύο προκηρύξεις της ΕΠΟ, για το πρωτάθλημα και τα γήπεδα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ στους άνδρες και την προκήρυξη της Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ για να διαπιστώσεις τις προδιαγραφές για τα μεν και τα δε.
Θα μάθεις κάποια στιγμή πως κάποια πρωταθλήματα, είναι της πλάκας και απλά ψάχνουν για "αρχιμαλάκες" ώστε αυτοί να βρίσκουν και κάποιους καθημερινούς "μαλάκες", να τους παραμυθιάζουν και όλοι μαζί να ρίχνουν χρηματάκια....και να έχουν και σχέσεις με το ωραίο φύλλο.
Διάβασε λοιπόν τις προκηρύξεις στο θέμα γηπέδων και θα τα ξαναπούμε .
Τελικά πρέπει να παρακολουθούμε στενά τις προμήθειες του Δήμου, για να δούμε αν ο κολλητός πλέον θα είναι προμηθευτής, με τις δικές σου πλάτες.
Γιατί δεν ανακοινώθηκε ακόμη η επιστροφή/μεταγραφή;
Αφού έφυγαν αυτές που σας χαλούσαν την σούπα, τώρα θα έρθει η "μεταγραφή/επιστροφή βόμβα" αφού ο μπαμπάς "καθάρισε" στο διοικητικό.
"Ως ερασιτέχνης μαλάκας" δεν θα φτάσω ποτέ στο δικό σου επαγγελματικό επίπεδο.
Για τον άλλον τον τεράστιο ποδοσφαιρικό παράγοντα, άλλης ομάδας ο οποίος κάποιο σχόλιο πήγε να κάνει για το πόσους ενημερώνουμε, δεν θα γράψω τίποτα γιατί έχει την κατανόησή μου.